Consilier local al PSD, prins cu un plic de cocaină asupra sa la un control rutier

Duminica, 29 August 2021, ora 14:18
4340 citiri
Consilier local al PSD, prins cu un plic de cocaină asupra sa la un control rutier
Descoperirea au făcut-o polițiștii din orașul Negrești-Oaș FOTO Pixabay

Un consilierul local din orașul Negrești-Oaș, județul Satu Mare,a fost găsit vineri de polițiști cu un plic de cocaină asupra sa. Bărbatul, care este membru PSD, era pasager într-o mașină condusă de un șofer depistat pozitiv la aceeași substanță.

Descoperirea au făcut-o polițiștii din orașul Negrești-Oaș, județul Satu-Mare în timpul unei razii în trafic.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat în flagrant delict 3 infracțiuni la regimul rutier, din care o infracțiune de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și 2 infracțiuni de conducerea unui autovehicul sub influența altor substanțe.

Potrivit informațiilor PresaSM, este vorba despre un șofer, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, care a ieșit pozitiv la cocaină, după ce a fost oprit în trafic și testat de către polițiști. Totul s-a întâmplat vineri, la ora 01:45.

De asemenea, în calitatea de pasager se afla un consilier local din Negrești-Oaș, asupra căruia s-a găsit un plic de culoare albă, despre care se presupune că ar fi cocaină.

Substanța urma să fie expertizată, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare. Dacă va fi găsit vinovat, consilierul local va rămâne fără actualul mandat.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, respectiv deținere de droguri.

Cocaina este un drog de mare risc, iar deținerea acestei substanțe în vederea consumului se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Polițiștii au desfășurat o acțiune de control a șoferilor pe raza localităților Negrești-Oaș, Vama și Bixad din județul Satu Mare. Aceștia au oprit un șofer în vârstă de 26 de ani din Negrești-Oaș care consumase cocaină și au găsit asupra unui pasager, consilier local, un plic în care se presupune că era cocaină, potrivit PresaSM.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#consilier PSD, #consilier psd cocaina, #consilier cocaina, #consilier satu mare, #cocaina , #stiri politice
Comentarii
Poza U-S-A
U-S-A
rank 1
Alooo ziare.com ,ceva falsificatori in acte civile nu gasiti ?😁