Ziare.com

Constantin Nita detine sapte terenuri intravilane

Joi, 01 Ianuarie 2009, ora 19:32

   

Constantin Nita detine sapte terenuri intravilane
Ministrul pentru IMM, Constantin Nita, detine o casa si un apartament in Brasov, precum si sapte terenuri intravilane, in suprafata totala de aproximativ 14.000 mp, situate in judet.

El are de achitat un credit ipotecar de 100.000 de euro, la BRD, scadent in 2023, la care se adauga alte datorii, de 10.000 de euro, la Raiffeisen, scadente in 2012, informeaza Agerpres.

Nita a vandut o casa situata in Pascani, pentru care a primit 65.000 euro, si i-a donta fiicei bunuri imobile de 22.000 euro. Mai detine un cont curent de 50.000 euro, deschis la ING si parti sociale de circa 8.000 lei, la cinci firme.

Ca venituri anuale, a obtinut, in 2007, aproape 60.000 de lei de la Camera Deputatilor si 50.000 de lei din dividende. Din activitati didactice a mai incasat 10.000 de lei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3274 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ma repugna asemenea ,,PARVENITI" si ,,AJUNSI BOGATI PESTE NOAPTE"!!Au averi,credite ipotecare[de ochii lumii],averi trecute pe numele copiilor,nevestelor,matusilor...Niste ,,mistocari ai neamului" care se joaca de-a soarecele si pisica.Am zis-o mai demult ca mi-as dori sa traiesc clipa intoarcerii comunismului pentru o luna[nu ca as fi nostalgica, dar sunt indignata de faptul ca toti am iesit egali din comunism[asa credeam]si deodata [unii]au aparut miliardarii de carton,care astazi s-au cimentat cu conturi,vile,paduri,campii si munti..mosteniti sau daruiti de ,,BUNICA COMUNISTA"]si confiscarea averilor acestor neispraviti.Neantarcatii acestia au acaparat tot si tot flamanzi se declara[parca ar mosteni lumea].Analizati-i figura si incrancenarea si ve-ti descoperi,,NESATULUL si SMECHERUL"cu fata umana care una promite si alta face.

 

milionari de carton-urata gluma

Chiorilor,voi nu vedeti ca nu sant de carton?Astea isi fac salarii de occident si case de arabi.ESte ata de usor de verificat,de unde si cum,dar corb la corb nu isi scoate [?] ochii.Votatii mereu si mergeti sa le numarati ouale

lui Angelica

Unde vezi tu "fata umana" la acest individ si apoi "TOTI CA EL"au fost,sint si vor fi "FARA SCRUPULE"singurul lor interes este acela "DE A FI LA CIOLAN" expresie folosita de asa zisii politicieni in intercalatiile lor.Nimic nu se va schimba in viitor ci vor fi si mai multi ca el.TOTI O APA SI UN PAMINT.Domnul sa fie cu noi este singura noastra SPERANTA.

nasul

ce-ti mai face nasul tau, charles janho?!
v-ati saturat de taiat fier vechi? :)

 

ce curios!

cata lume il cunoaste pe arabul charlie janho,si ii ia apararea!:))
v-ati dat intalnire toti teparii din mafia fierului vechi pe acest thread?!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor