Cosette Chichirau, dupa ce Mihai Chirica a spus ca se simte intr-un grav pericol: Are un discurs tipic de PSD-ist prins la furat, din categoria Dragnea-Nastase

Joi, 29 Aprilie 2021, ora 18:09
4158 citiri
Cosette Chichirau, dupa ce Mihai Chirica a spus ca se simte intr-un grav pericol: Are un discurs tipic de PSD-ist prins la furat, din categoria Dragnea-Nastase
Cosette Chichirau, presedinte USRPLUS Iasi FOTO Facebook/ Cosette Chichirau

Liderul USR PLUS Iasi Cosette Chichirau sustine ca primarul Mihai Chirica are un discurs tipic PSD-istului "prins la furat", ea adaugand ca insinuarile edilului privind situatia sa juridica nu fac bine sistemului de justitie romanesc. "Sper ca PNL sa nu gireze prin tacere discursul lui Chirica. Este un discurs tipic de PSD-ist prins la furat, din categoria Dragnea-Nastase. Iar asta nu face cinste PNL", afirma Chichirau.

Deputatul Cosette Chichirau a scris, joi, pe Facebook ca sefii PNL ar trebui sa se disocieze de declaratiile lui Mihai Chirica si sa-i retraga sprijinul politic.

"Cer conducerii nationale a PNL sa se disocieze urgent de declaratiile lui Mihai Chirica si sa-i retraga sprijinul politic. Primarul Iasiului a declarat ca se afla intr-o situatie care ii << slabeste increderea in justitie intr-un mod radical >>, insinuand ca justitia s-ar putea face << in cabinetele de partid >> . Sper ca PNL sa nu gireze prin tacere discursul lui Chirica. Este un discurs tipic de pesedist prins la furat, din categoria Dragnea- Nastase. Iar asta nu face cinste PNL", a precizat liderul USR PLUS Iasi, Cosette Chichirau.

Ea a afirmat ca orice alta decizie a liberalilor in afara de retragerea sprijinului politic este "o tentativa de a pune batista pe tambal, iar iesenii nu vor tolera asta".

"De asemenea, cer CSM sa ia atitudine fata de declaratiile primarului Iasului. Astfel de insinuari fac rau sistemului de justitie din Romania, sunt incorecte faptic si sunt nocive pentru societate", a scris Cosette Chichirau.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat, joi, ca se simte intr-un "grav pericol", pe fondul dosarelor penale in care este implicat, el precizand ca spera ca Justitia "sa nu se faca in cabinetele de partid".

"Ma simt intr-un grav pericol si sper ca Justitia sa nu se faca in cabinetele de partid. Sper ca celelalte institutii ale statului sa asculte si sa faca sa se vada adevarul. Nu pot suporta acest lucru. Iasiul are o agenda externa, Iasiul are un proiect pentru Basarabia. Ma simt intr-un mare pericol. Nu cer sprijin politic, nici macar de la PNL, cu toate ca am avertizat ca presiunea la Iasi creste. Nu tin sa fac justitie televizata, dar pare putin anapoda. Rog sa se faca justitie. Daca am gresit, vreau sa platesc public. Sa mi se spuna unde am gresit si atunci voi iesi cu demisia in public", a afirmat Mihai Chirica, intr-o declaratie facuta in sediul Primariei Iasi.

#cosette chichirau, #Mihai Chirica PNL, #stiri politica , #stiri politice