Daniel Constantin, noul presedinte al Partidului Conservator

Duminica, 28 Februarie 2010, ora 15:50
5626 citiri
Daniel Constantin, noul presedinte al Partidului Conservator
Foto: Realitatea Tv

Daniel Constantin este noul presedinte al Partidului Conservator, ales in urma voturilor din cadrul Congresului desfasurat duminica, la Palatul Parlamentului.

Constantin a acumulat 71% din totalul sufragiilor, adica 975 din cele 1.373 de voturi valabil exprimate. Contrandidatul sau, Petru Marginean, a acumulat doar 29% din voturi.

"Primul lucru atunci cand am aflat de rezultat, am vrut sa intreb daca mai asteptam si rezultatele din strainatate sau sunt rezultatele finale. Va multumesc din suflet! Dati-mi voie sa declar inceputul de campanie electorala pentru alegerile locale din 2012.

Multumesc domnului Marginean, asa ca dati-mi voie sa il invit sa faca parte din echipa de vicepresedinti ai Partidului Conservator. As vrea sa ii multumesc domnului profesor Dan Voiculescu pentru increderea acordata mie, dar si tinerilor din fostul Partid Umanist", a declarat Constantin, dupa aflarea rezultatelor.

Daniel Constantin a fost presedinte al ligii Studentilor din Universitatea de stiinte Agronomice. A fost unul dintre liderii miscarii studentesti din Romania. A fost cel mai tanar consilier din Ministerul Agriculturii, imediat dupa terminarea universitatii. A coordonat apoi echipa romana de euroconsilieri care a negociat cu Uniunea Europeana masurile pentru functionarea Politicii Agricole Comune. Ultima functie ocupata a fost cea de director general al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura.

Petru Marginean: PC va avea de castigat in urma acestor alegeri

La randul sau, Petru Marginean a tinut sa multumeasca celor care l-au votat si si-a exprimat speranta ca Partidul Conservator va avea de castigat in urma acestor alegeri.

"Multumesc tututor celor care m-au votat si celor care nu m-au votat! Sper ca partidul a castigat astazi, si nu unul dintre noi. Multumesc mult!, a declarat Marginean.

In urma Congresului, Codrut Seres a fost ales in functia de secretar general al partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Daniel Constantin presedinte PC, #noul presedinte PC, #alegere conducere PC, #Codrut Seres secretar PC , #stiri politice
Comentarii
C
Cronos
rank 3
praf in ochi!!! tot Voiculescu este presedintele al " the Pocket Party" !!!