Daniela Popa si-a anuntat demisia din PC

Sambata, 23 Ianuarie 2010, ora 12:37

   

Daniela Popa si-a anuntat demisia din PC
Daniela Popa si-a anuntat, sambata la pranz, demisia din functia de presedinte a Partidului Conservator (PC).

Ea a fost numita recent membru in Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), iar noua functie este incompatibila cu statutul de parlamentar si cu orice alta functie politica.

"Functia de membru in CSA este incompatibila cu o functie politica. Prin urmare, in perioada urmatoare, in conformitate cu Hotararea Parlamentului Romaniei, voi demisiona din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, din Parlament si voi renunta la statutul de membru al Partidului Conservator", a precizat anterior Daniela Popa intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ea a precizat ca a acceptat sa faca parte din Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) pentru ca a dorit sa se retraga temporar din politica.

"Consider ca decizia de a accepta nominalizarea in functia de membru al CSA este o formula onorabila de a ma retrage temporar din viata politica, de a privi mai obiectiv evolutia ei si de a ma implica mai activ in procesul executiv", a spus Daniela Popa.

Comisiile reunite de buget-finante si cele economice ale Parlamentului i-au avizat favorabil pe 13 ianurie pe Dan Constantinescu, din partea PNL, si pe Daniela Popa, din partea PSD-PC, ca membri in Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Avizele pentru cei doi noi membri in consiliul CSA au fost acordate in conditiile in care mandatul Aureliei Cristea si cel al lui Dan Constantinescu au expirat.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2068 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor