Declaratia de razboi a PSD. Nu doar masina suedeza trebuie eliminata

Autor: Ioana Ene Dogioiu - Senior editor
Luni, 30 Iulie 2018, ora 07:37
67502 citiri
Declaratia de razboi a PSD. Nu doar masina suedeza trebuie eliminata

Stirea despre intocmirea unui dosar penal pe numele proprietarului masinii cu numar de inmatriculare suedez dedicat PSD-ului are semnificatii multiple, indiferent daca e adevarata sau nu (pentru ca inca nu e pe deplin clar daca e chiar asa), deci daca reprezinta o reala represiune sau doar amenintarea scrasnita cu represiunea.

Informatia a fost furnizata de un ziar din Craiova si postata cu evidenta satisfactie pe contul sau de Facebook de Olguta Vasilescu. Dna Vasilescu s-a grabit sa confirme "#asaelacraiova" stirea cu dosarul penal aruncand in derizoriu dezmintirea Politiei din Craiova. Si nimeni nu a negat Circulara IGPR care punea potera pe masina.

Este ca o marturisire colectiva de neputinta si furie si o medalie de onoare pentru proprietarul masinii care a obtinut exact ceea ce a dorit.

I-a urzicat rau pe pesedisti. Pentru ca acest numar de inmatriculare a fost fermentul care a scos la suprafata toata ura, tot dispretul acumulat in electorat impotriva actualului partid de guvernamant. Cu exceptia catorva fandoseli, am vazut mesajul numarului de inmatriculare reluat de oameni de toate felurile, de toate nivelurile culturale, din toate mediile.

A fost o smetie colectiva din partea unui popor care a inteles ca pentru a se face auzit trebuie sa vorbeaca pe limba interlocutorului. Si a facut-o. Iar interlocutorul, surd la mesajele elegante, a auzit. Si a reactionat in felul sau primitiv.

Pentru ca un partid inteligent nu s-ar fi napustit cu dosarul penal sau amenintarea cu dosar penal impotriva unui om care si-a castigat atata simpatie publica. Asta nu face decat sa enerveze, sunt convinsa, chiar si pe cei care nu au reactionat la mesajul in sine.

In tara in care atatia infractori umbla liberi, in care au ramas nerezolvate atatea probleme legate de siguranta cetateanului, grija Politiei Romane a fost sa caute in gaura de sarpe motivul pentru care sa-l priponeasca pe omul care n-a facut altceva decat sa dea glas, printr-o placuta de inmatriculare, deci printr-o modalitate benigna, unei furii colective.

In tara cu numar record de morti pe sosele, IGPR n-are alta treaba decat sa dea circulara pentru blocarea unui sofer care nu a provocat neplaceri decat "naturelului" PSD.

Pana la urma, cine e mai periculos? Un infractor condamnat pentru frauda electorala condamnat din nou in prima instanta pentru ca a abuzat de banii destinati copiilor saraci sau un alt condamnat in prima instanta, la sase ani de puscarie, care si-a ingropat prada prin pereti si cimitire sau un om care a platit bani grei pe un numar de inmatriculare cu un mesaj precis si larg asumat impotriva unui partid politic?

De cine ar trebui sa scape Romania mai intai si cine este cu adevarat un pericol social pe care Politia sa stea cu ochii cat cepele?

Va dati seama cat a trebuit sa scormoneasca, cat s-au perpelit, cat au biciuit politistii pana sa screama cumva aceasta stire, despre faptul ca numarul acela n-ar fi valabil decat pe teritoriul suedez si trebuie rapid scos de pe masina, ca sa racoreasca nervii intinsi ai pesedistilor pusi fata in fata cu dragostea pe care le-o poarta acest popor umilit zi de zi, cel putin de cate ori Viorica Dancila deschide gura? Alta treaba nu aveau politistii?

Intr-un fel dosarul penal ar fi deschis pe numele fiecaruia dintre cei care a reluat si propagat mesajul. Ne bagati la puscarie pentru ca ne-am exprimat deschis si plastic sentimentele? Daca pe placuta scria LOVE PSD se mai lasa cu dosar penal sau amenintare cu un dosar penal?

Daca erau destepti si necomplexati, lasau bascalia sa se consume. Omul mai statea ce mai statea in tara, apoi scapau de el, se intorcea la munca in Suedia, asa cum scapa rand pe rand de zeci de mii de romani care nu-i mai suporta si aleg sa plece. In plus, bascalia detensioneaza, era o supapa la care recurgea si Securitatea ceausista lasand bancurile sa circule. Si pana la urma fenomenul se stinge.

Ce facem cu numarul de inmatriculare din Suedia?

Dosarul penal ridica inversunarea la alt nivel. Este o declaratie de razboi fatisa din partea PSD la adresa adversarilor, la adresa romanilor inca liberi, transmisa de unul dintre cele mai detestati reprezentanti ai ei, fosta peremista Olguta Vasilescu. Iar titlul stirii apreciate de dna Vasilescu spune ca masina a fost "eliminata".

Asta vrea PSD, nu-i asa? De asta trebuie schimbate legile si incalecate parchetele? Ca sa elimine orice adversar, orice nemultumire. Ca sa instaureze dictatura.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#placuta inmatriculare Suedia dosar penal , #stiri politice