Desfiintarea Cancelariei e ideea lui Basescu

Luni, 02 Martie 2009, ora 08:43
2850 citiri
Desfiintarea Cancelariei e ideea lui Basescu

Anuntul lui Emil Boc privind desfiintarea Cancelariei primului ministru, facut in emisiunea Corinei Dragotescu la Realitatea TV, n-a survenit in urma in analizei facuta de Catalin Baba, asa cum a declarat seful guvernului.

Sursele noastre spun ca povestea a fost pusa pe tapet vineri seara, cand Traian Basescu a facut o vizita la Palatul Victoria si a dat azimutul.

Astfel, presedintele i-ar fi spus premierului ca mai poate atenua din impresia catastrofala lasata publicului de scandalul "Niculescu" si episodul "Nepoata" prin desfiintarea Cancelariei, deoarece reprezinta un guvern paralel, care nu se justifica avand in vedere ca exista si Secretariatul General al Guvernului.

La incercarile lui Boc de-a explica faptul ca are nevoie de un aparat format de specialisti, presedintele i-ar fi explicat ca desfiintarea Cancelariei nu reprezinta numai o lovitura de imagine, putand fi perfect justificata prin promisiunile din campanie, cand candidatii PD-L subliniau ca sacrificiile nu trebuie facute numai de cetateni. Si ca multe din atributiile directiilor din Cancelarie se suprapun celor din SGG.

Argumente la care Boc n-a mai avut nici o obiectie, prin urmare Sheherezada, sfioasa, tacu...

#cancelarie Boc desfiintata, #Basescu Boc cancelarie, #nepoata scandal Boc , #stiri politice
Comentarii
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Toate ideile "mari" pe care le va prezenta in public trepadusul poreclit...