Dezbaterile in plenul Camerei, reluate dupa trei intreruperi

Marti, 04 Noiembrie 2008, ora 15:42
669 citiri
Dezbaterile in plenul Camerei, reluate dupa trei intreruperi

Deputatii au reluat, marti dupa-amiaza, dezbaterile in plen, dupa ce acestea au fost intrerupte de trei ori.

La propunerea deputatului Varujan Pambuccian, parlamentarii au fost de acord sa discute cu prioritate actele normative legate de legislatia europeana, unde exista consensul grupurilor parlamentare, informeaza Agerpres.

Lucrarile plenului Camerei Deputatilor fusesera intrerupte pentru a treia oara, marti dupa-amiaza, in momentul discutarii proiectului de lege privind respingerea OUG pentru modificarea actului normativ referitor la reforma in domeniul sanatatii.

Odata cu inceperea dezbaterilor asupra proiectului in cauza, unii deputati au cerut retrimiterea actului normativ la comisia de specialitate, in timp ce altii s-au pronuntat pentru continuarea discutiilor.

Au continuat sa fie formulate si obiectii de natura procedurala referitoare la numarul de parlamentari prezenti in sala, cerandu-se mai multe pauze, ori pentru consultari, ori pentru verificarea prezentei.

La un moment dat, deputatul PRM Ioan Aurel Rus a cerut, amuzat de situatie, "pauza de masa", iar conservatorul Dragos Dumitriu a spus ca Olteanu ar avea nevoie de "consultari de la un medic oftalmolog" pentru ca vede foarte multi deputati in sala.

Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Poate părea o corvoadă doar când stai să te gândești cum să faci curățenia, dar, în realitate, odată ce ai intrat în priză și începi să faci ordine în casă pentru a sărbători...
Ce trebuie să mănânci seara dacă vrei să slăbești în timpul nopții
Ce trebuie să mănânci seara dacă vrei să slăbești în timpul nopții
Când te gândești la slăbit ai în minte numai diete care mai de care mai drastice și ore în șir de transpirat la sală. Dar dacă ți-am spune că poți slăbi la fel de bine și în somn?...
#dezbateri, #Camera Deputarilor, #intreruperi, #sanatate , #stiri politice