Doua femei pe lista pentru europarlamentare, din partea PNL Constanta

Sambata, 28 Februarie 2009, ora 20:53
1605 citiri
Doua femei pe lista pentru europarlamentare, din partea PNL Constanta

Ramona Manescu si Doina Carp sunt candidatii propusi de PNL Constanta pentru alegerile europarlamentare, a declarat sambata presedintele organizatiei judetene a partidului, George Dragomir.

"Delegatia Permanenta a PNL Constanta a decis candidatii pe care organizatia ii va sustine la alegerile europarlamentare. Este vorba de doamna Ramona Manescu, care este europarlamentar si constanteanca, si Doina Carp, consilier judetean.

Cele doua doamne isi vor depune dosarele pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009, avand spijinul PNL Constanta", a declarat George Dragomir, citat de NewsIn.

Prezenta la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta, europarlamentarul Ramona Manescu si-a exprimat speranta ca va obtine o pozitie eligibila pe lista de candidati a partidului, argumentand cu experienta acumulata deja in Palamentul European.

"Desi am avut un mandat scurt, de doar un an si jumatate, pot spune ca am performat si nu vorbesc numai despre mine, ci si despre ceilalti europarlamentari PNL.

Am dovedit ca suntem foarte buni, eu am luat si premiul pentru europarlamentarul anului 2008 la Educatie si Cultura. Eu mi-am depus din nou candidatura, sper ca pe lista de candidati a PNL sa prind o pozitie eligibila pentru ca am confirmat si pentru ca in intreaga mea cariera m-am pregatit in acest domeniu, al relatiilor internationale", a spus Manescu.

La randul sau, Doina Carp, consilier judetean, spune ca isi doreste aceasta candidatura deoarece de fiecare data cand a avut ocazia si-a reprezentat tara cu demnitate.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#candidati europarlamentare, #PNL Constanta, #Parlament European , #stiri politice