Dragnea: PSD nu poate sta intr-o coalitie cu bolsevici

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 23:16
2991 citiri
Dragnea: PSD nu poate sta intr-o coalitie cu bolsevici

Social-democratii nu mai pot ramane intr-o coalitie de guvernare "cu bolsevicii", care au o atitudine care lasa de dorit in ultima perioada, iar singura solutie este "divortul", considera fostul ministru al Internelor, Liviu Dragnea.

"Avem o singura solutie. Nu ced ca PSD poate sta intr-o coalitie de guvernare cu bolsevici. Este un gen de atitudine... foarte frecvent in ultima perioada. O sa avem o discutie serioasa pe tema functionarii coalitiei, in interiorul PSD", a declarat Dragnea, vineri, la Antena 3.

Dragnea a spus ca desi ii intelege pe democrat-liberali, sunt "suparati pentru ca vor pierde alegerile europarlamentare", alta este reprezentarea in Guvernul si in Parlamentul Romaniei si alta este cea din Parlamentul European.

Cu o atitudine similara celei a sefului statului, vicepresedintele PSD crede ca romanii trebuie sa se prezinte duminica la urne pentru ca este o responsabilitate.

Initial, Dragnea a spus ca cetatenii cu drept de vot "ar trebui sa faca un efort minim si sa vina la vot", insa intrebat de ce ii face responsabili pe alegatori ca nu vor sa voteze in conditiile in care nu au fost stimulati sa faca asta, Dragnea a admis ca "vina este doar a politicienilor".

"Da, vina este doar a politicienilor, care nu au reusit sa explice de ce sunt importante alegerile europarlamentare", a recunoscut Liviu Dragnea

Totodata, fostul sef al MAI a facut un apel catre romani sa nu se lase pacaliti cu "30-50 de lei" si si-a exprimat speranta ca prezenta la scrutinul de duminica sa ajunga la "in jur de 30%".

"Rog cetatenii sa nu se lase pacaliti cu 30-50 de lei. Sper sa fie o prezenta de 30%, altfel exista riscul sa fie alesi candidati care nu ar fi bine sa ne reprezinte in Europa", a mai spus pesedistul.

Cat despre de departe cel mai mediatizat candidat la euroalegeri, Elena Basescu, Dragnea sustine ca o apreciaza "pentru hotararea de a candida independenta".

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Liviu Dragnea PSD, #colitie bolsevici, #alegeri europarlamentare PSD , #stiri politice