Ce proiect a pregătit primărița Elena Lasconi pentru orașul pe care-l conduce. "O să fie cea mai mare transformare în bine din ultimii 30 de ani"

Marti, 03 August 2021, ora 22:26
9773 citiri
Ce proiect a pregătit primărița Elena Lasconi pentru orașul pe care-l conduce. "O să fie cea mai mare transformare în bine din ultimii 30 de ani"

Elena Lasconi, primărița Municipiului Câmpulung, anunţă depunerea celui mai mare proiect cu fonduri europene din istoria Câmpulungului, pentru dotarea şcolilor cu tehnologie de ultimă oră.

Anunţul a fost făcut pe Facebook de Elena Lasconi.

"Anul acesta, tot pentru copii, depunem cel mai mare proiect pe fonduri europene din istoria Câmpulungului, pentru dotarea şcolilor cu tehnologie de ultimă oră pentru că da, copiii noştri merită ce e mai bun. Ştiu că avem nevoie de multe: apă, canalizare, gaze, asfalt, bulevard, trotuare, piaţă şi lucrez la asta.

O să vi le comunic atunci când o să avem finanţarea şi o să trecem la treabă. Cred că v-aţi săturat de “proiecte” şi promisiuni", spune edilul, conform Adevărul.ro.

"O să fie cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani"

Primăriţa le cere câmpulungenilor însă să aibă răbdare şi încredere.

"Am zeci de proiecte demarate. Şi dacă o să se concretizeze zece, deşi ţintesc sus, tot o să fie cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani", mai spune Elena Lasconi.

Edilul mărturiseşte că noua generaţie e o prioritate a sa.

"Copiii sunt prioritatea mea, chiar dacă peste trei ani vor merge la creşă, grădiniţă, şcoală şi nu la vot. Planurile mele nu sunt poveşti, dar vă înţeleg că nu mai aveţi răbdare, pentru că aţi aşteptat prea mult. Tocmai din acest motiv sunt şi eu astăzi aici şi credeţi-mă, nu e uşor.

Nu o să mă plâng, nici nu o să mă leg de trecut şi de moştenirea cu minus, de probleme, ci o să mă refer la viitorul foarte apropiat. Iar viitorul ăsta foarte apropiat, pentru copii, se va concretiza anul acesta prin cel puţin opt spaţii verzi şi de joacă pentru copii şi demararea procedurilor pentru o creşă nou construită. Şi da, în luna Septembrie vine şi Gaşca Zurli la Câmpulung.", a mai spus Elena Lasconi, primărița din Câmpulung.

Citeste si:
Elena Lasconi, despre salariul de la primăria Câmpulung: „Când eram la PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”
Elena Lasconi, despre salariul de la primăria Câmpulung: „Când eram la PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”
Elena Lasconi, cea care a lăsat anul trecut televiziunea pentru fotoliul de primar la Câmpulung Muscel a declarat că are un salariu mult mai mic decât avea la PRO TV. „Am 9000 de lei...
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Sursa: Ziare.com