Elena Udrea catre PSD si PNL: Daramati criza, nu Guvernul!

Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 14:52
2772 citiri
Elena Udrea catre PSD si PNL: Daramati criza, nu Guvernul!

Ministrul interimar al Turismului si Mediului, Elena Udrea, le-a transmit prin intermediul blogului personal "dragilor pesedisti si penelisti ca Romania are nevoie de guvern, drept urmare sa darame criza, nu Guvernul Negoita".

"Dragi pesedisti si penelisti, Romania are nevoie de guvern. Fiti responsabili si votati Guvernul Negoita, lasati deoparte campania electorala. Daramati criza, nu Guvernul!", este indemnul democrat liberalei postat pe blogul personal.

Elena Udrea a facut si o scurta radiografie a crizei politice si sustine ca "gasca Hrebenciuc - Vanghelie" a scos PSD-ul de la guvernare si se face vinovata de provocarea crizei politice.

"Pe 1 octombrie 2009 Mircea Geoana a anuntat iesirea ministrilor PSD de la guvernare. Pe 13 oct. 2009- Guvernul Boc a fost demis. Motiunea de cenzura initiata de PNL si UDMR a fost adoptata. 254 de parlamentari PSD-PC, PNL, UDMR au votat pentru motiunea de cenzura, in timp ce 176 au votat impotriva. In aceste conditii, premierul Emil Boc nu mai poate veni in Parlament sa-si asume raspunderea pe Legea pensiilor. Guvernul Boc II este primul cabinet demis, in ultimii 20 de ani, prin motiune de cenzura", mai arata Udrea.

Ministrul interimar al Turismului spune ca odata cu demisia ministrilor PSD a fost pus in pericol acordul cu FMI, generand o criza politica, dar si economica.

"Fara transele FMI si CE, Romania intra in colaps si va avea 1 milion de someri in 2010. Banii din urmatoarea transa de la Uniunea Eurpeana nu vor ajunge in Romania pana la finalul anului 2009... Vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, Theodor Stolojan, apreciaza ca "salariile oficialilor vor fi diminuate, iar pensiile vor fi inghetate", adaugand ca "solutia este de a atrage din nou investitiile straine". Voci avizate din BNR apreciaza ca Romania are nevoie pana la sfarsitul anului de 5 miliarde euro pentru plata salariilor bugetare", mai noteaza aceasta.

Drept urmare Elena Udrea le transmite colegilor din Opozitie sa darame criza, nu Guvernul.

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#Elena Udrea mesaj Opozitie, #darmati criza votati Guvernul , #stiri politice