Eliminat din PSD, Catalin Radulescu anunta ca va candida la parlamentare alaturi de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu

Sambata, 24 Octombrie 2020, ora 14:38
15476 citiri
Eliminat din PSD, Catalin Radulescu anunta ca va candida la parlamentare alaturi de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu
Catalin Radulescu. FOTO: Arhiva

Parlamentarul Catalin Radulescu a anuntat, sambata, 24 octombrie, pe pagina sa de Facebook, ca s-a inscris, alaturi de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu, in Partidul Ecologist Roman si va candida la alegerile parlamentare 2020, pentru un nou mandat de deputat la Arges.

"Dragi fosti colegi parlamentari, primari consilieri si membrii Psd, dragi romani si prieteni dragi, saptamana trecuta, desi mi-a fost foarte greu, ca dupa 26 de ani de viata politica in Psd sa fac alt pas, m-am inscris impreuna cu prietenii mei, Serban Nicolae si Liviu Plesoianu in Partidul Ecologist Roman (PER).

Nu spune nimeni ca va fi usor sa facem 5% sa intram in Parlament, insa suntem luptatori, suntem unii din cei mai vocali si mai patrioti parlamentari si ne vom exprima din nou, asa cum in PSD-ul confiscat de securisti si pus la picioarele lui Iohanis si ale ambasadorilor straini, nu ne-am mai putut exprima! (...)"

"Conducerea inculta, analfabeta si securistica a PSD-ului a eliminat de pe listele parlamentare 90% din actualii parlamentari, intelectuali (profesori, juristi, economisti, medici, ingineri), colegi tineri sau mai in varsta pe care i-am cunoscut si pretuit si care acum un mandat sau mai multe mandate, s-au inregimentat, crezand intr-o conducere care pretuia meritocratia si profesionalismul!

Din pacate cei care conduc acum PSD, sunt tot ce a avut mai slab partidul, oameni cu studii pe la facultati private, sau pe la Sri, informatori si delatori, si care au avut rolul de a pune mana pe partid, de a-l preda Presedintelui Iohanis si altor puteri straine si a-l "epura" de toti intelectualii, de toti patriotii si psd-istii vocali si inconfortabili", mai spune Radulescu.

Conform politicianului, "zeci de mii de oameni ne scriu si comenteaza vis-a-vis de indepartarea noastra, a mea, a lui Serban Nicolae, Liviu Plesoianu, Codrin Stefanescu, Katy Andronescu si a celor peste o suta de deputati si peste cincizeci de senatori de pe listele parlamentare!

Da, am fost indepartati pentru ca ne-am opus votarii starilor de alerta si carantinarii romanilor suspicionati de coronavirus, atunci cand Ciolacu a cerut-o; pentru ca nu am fost si nu suntem de acord cu inchiderea bisericilor si a lacaselor de cult si cu impiedicarea romanilor sa se roage; (...) De asta, Ciolacu si echipa s-a "descotorosit" de noi si de toti parlamentarii valorosi si de asta noi toti am hotarat sa formam o echipa puternica de nuanta ecologista si patriotica in PER, singura in care romanii sa creada si sa isi puna sperantele".

Citește și:
Inspirată de Firea, Olguța Vasilescu promovează un proiect de 9 milioane de euro pentru fântâni arteziene în centrul Craiovei
Inspirată de Firea, Olguța Vasilescu promovează un proiect de 9 milioane de euro pentru fântâni arteziene în centrul Craiovei
În prima ședință a Consiliului Local Craiova din 2023, primarul orașului Olguța Vasilescu a promovat un proiect de hotărâre pentru construcția unui ansamblu de fântâni și statui...
Cum explică președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la Focșani, huiduielile din timpul discursului de la Iași
Cum explică președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la Focșani, huiduielile din timpul discursului de la Iași
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că Autostrada Moldovei împlineşte visul focşănenilor de a se uni, în sfârşit, cu restul ţării şi va accelera...