Eliminat din PSD, Catalin Radulescu anunta ca va candida la parlamentare alaturi de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu

Sambata, 24 Octombrie 2020, ora 14:38
15545 citiri
Eliminat din PSD, Catalin Radulescu anunta ca va candida la parlamentare alaturi de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu
Catalin Radulescu. FOTO: Arhiva

Parlamentarul Catalin Radulescu a anuntat, sambata, 24 octombrie, pe pagina sa de Facebook, ca s-a inscris, alaturi de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu, in Partidul Ecologist Roman si va candida la alegerile parlamentare 2020, pentru un nou mandat de deputat la Arges.

"Dragi fosti colegi parlamentari, primari consilieri si membrii Psd, dragi romani si prieteni dragi, saptamana trecuta, desi mi-a fost foarte greu, ca dupa 26 de ani de viata politica in Psd sa fac alt pas, m-am inscris impreuna cu prietenii mei, Serban Nicolae si Liviu Plesoianu in Partidul Ecologist Roman (PER).

Nu spune nimeni ca va fi usor sa facem 5% sa intram in Parlament, insa suntem luptatori, suntem unii din cei mai vocali si mai patrioti parlamentari si ne vom exprima din nou, asa cum in PSD-ul confiscat de securisti si pus la picioarele lui Iohanis si ale ambasadorilor straini, nu ne-am mai putut exprima! (...)"

"Conducerea inculta, analfabeta si securistica a PSD-ului a eliminat de pe listele parlamentare 90% din actualii parlamentari, intelectuali (profesori, juristi, economisti, medici, ingineri), colegi tineri sau mai in varsta pe care i-am cunoscut si pretuit si care acum un mandat sau mai multe mandate, s-au inregimentat, crezand intr-o conducere care pretuia meritocratia si profesionalismul!

Din pacate cei care conduc acum PSD, sunt tot ce a avut mai slab partidul, oameni cu studii pe la facultati private, sau pe la Sri, informatori si delatori, si care au avut rolul de a pune mana pe partid, de a-l preda Presedintelui Iohanis si altor puteri straine si a-l "epura" de toti intelectualii, de toti patriotii si psd-istii vocali si inconfortabili", mai spune Radulescu.

Conform politicianului, "zeci de mii de oameni ne scriu si comenteaza vis-a-vis de indepartarea noastra, a mea, a lui Serban Nicolae, Liviu Plesoianu, Codrin Stefanescu, Katy Andronescu si a celor peste o suta de deputati si peste cincizeci de senatori de pe listele parlamentare!

Da, am fost indepartati pentru ca ne-am opus votarii starilor de alerta si carantinarii romanilor suspicionati de coronavirus, atunci cand Ciolacu a cerut-o; pentru ca nu am fost si nu suntem de acord cu inchiderea bisericilor si a lacaselor de cult si cu impiedicarea romanilor sa se roage; (...) De asta, Ciolacu si echipa s-a "descotorosit" de noi si de toti parlamentarii valorosi si de asta noi toti am hotarat sa formam o echipa puternica de nuanta ecologista si patriotica in PER, singura in care romanii sa creada si sa isi puna sperantele".

Quarterly Report - Editia 4

PSD intervine după bătaia dintre Vîlceanu și Roman. Poziția social-democraților, după circul de pe holul Parlamentului
PSD intervine după bătaia dintre Vîlceanu și Roman. Poziția social-democraților, după circul de pe holul Parlamentului
PSD intervine în circul dintre „liberalii" Florin Roman și Dan Vîlceanu. Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, și-a exprimat punctul de vedere, pe marginea acestui subiect....
”Vor câştiga când o să am părul lung”. Rareș Bogdan nu dă nicio șansă PSD într-un județ condus de liberali penali
”Vor câştiga când o să am părul lung”. Rareș Bogdan nu dă nicio șansă PSD într-un județ condus de liberali penali
Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan a făcut declarații despre șansele PSD la șefia Consiliul Judeţean Iaşi, deţinut în prezent de liberalul cu multiple probleme penale Costel Alexe. De...
#catalin radulescu, #PSD, #Serban Nicolae, #Liviu Plesoianu , #stiri politice