Falca, atac la Ponta cu propunerile lui Cernea: Casatorii gay in locul unei economii macho

Duminica, 14 Aprilie 2013, ora 16:54
3257 citiri
Falca, atac la Ponta cu propunerile lui Cernea: Casatorii gay in locul unei economii macho

Primarul Aradului, pedelistul Gheorghe Falca, ataca guvernul lui Victor Ponta, pornind de la propunerea fostului consilier al acestuia, Remus Cernea (deputat USL), privind legalizarea parteneriatelor civile intre homosexuali.

Sub titlul "Victor Ponta si modelul francez: casatorii gay in locul unei economii macho", Falca sustine, intr-un comunicat remis redactiei Ziare.com, ca initiativa lui Cernea are ca scop acoperirea agendei publice cu un fals subiect, pentru a masca esecurile din economie.

"Initiativele recente ale lui Remus Cernea respecta insa logica pervertita a celor mai multe guvernari de stanga, dusa la rang de arta de Guvernul Ponta. Astfel, demersul legalizarii parteneriatelor gay a fost comunicat de domnul deputat USL Cernea in aceeasi zi in care, in Franta, Senatul condus de stanga vota legea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Or, o stim inca din 2012, din timpul campaniei electorale franceze, Victor Ponta este un mare admirator al actualului presedinte Francois Hollande, caruia pare sa-i urmeze modelul de stangism extrem si inadecvare la prioritatile reale", arata Falca in comunicat.

Primarul Aradului arata ca, la fel ca si Francois Hollande, Victor Ponta isi doreste supraimpozitarea veniturilor mari si sustine un proces legislativ in directia legalizarii casatoriilor gay. "Iar paralelismul intre premiul roman si presedintele francez nu se opreste aici, amandoi inregistrand, in ceea ce priveste situatia economica si sociala, esec dupa esec (...) Exceptand casatoria intre homosexuali, celelalte puncte din programul socialist raman pure deziderate".

Falca continua, aratand ca "in Romania, ca si in Franta, conduse de socialisti, economia rezista cu greu presiunii unor masuri incoerente si politicianiste, ambele guverne dovedindu-se neputincioase in fata presiunii sociale produse de inchiderea unor mari intreprinderi".

In opinia edilului aradean, "pentru a ocupa agenda publica cu probleme care escamoteaza situatia economica, guvernarea USL va urma parcursul anuntat de initiativa deputatului Remus Cernea. Pentru ca relativizarea si chiar atacarea valorilor care stau la baza familiei traditionale fac parte din fibra ideologica a stangii peste tot in lume".

Falca demonstreaza ca legalizarea casatoriilor gay s-a intamplat, peste tot in lume, in guvernari socialiste, asa ca, sustine acesta, "Devine, in acest context, din ce in ce mai clar faptul ca, si in Romania, confruntarea politica trebuie sa recupereze argumentul moral: de la disputa privind legalizarea casatoriilor homosexuale - sustinuta de un deputat USL si fost consilier al premierului Victor Ponta, la banalizarea avortului - sustinuta de un membru al guvernului Ponta, Rovana Plumb, doamna cu portofoliu eco".

Falca incheie spunand ca "doar o pozitionare ferma in apararea acelor valori crestine care au fundamentat democratia occidentala va pune in adevarata lumina ideologia stangii: un monument de ipocrizie si inadecvare ambalat in hartia sclipitoare a drepturilor omului".

A.I.

Citeste si:
Nicușor Dan s-a vaccinat cu prima doză împotriva Covid-19
Nicușor Dan s-a vaccinat cu prima doză împotriva Covid-19
Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat joi dimineața, 9 decembrie, într-o intervenție la Digi24, că s-a vaccinat cu prima doză împotriva Covid-19. În trecut, edilul a anunțat în...
Decizie așteptată a CCR la sesizarea PSD privind conducerile interimare ale televiziunii și radioului public
Decizie așteptată a CCR la sesizarea PSD privind conducerile interimare ale televiziunii și radioului public
Curtea Constituţională (CCR) ar putea să se pronunțe joi, 9 decembrie, cu privire la decizia asupra sesizării PSD în legătură cu proiectul privind asigurarea continuităţii conducerii...