Gabriela Firea vrea din nou la Primaria Capitalei: "Eu am un obiectiv exprimat, vreau sa salvez Bucurestiul de falsii salvatori"

Joi, 25 Martie 2021, ora 16:46
3294 citiri
Gabriela Firea vrea din nou la Primaria Capitalei: "Eu am un obiectiv exprimat, vreau sa salvez Bucurestiul de falsii salvatori"
Gabriela Firea va candida la Primaria Capitalei in 2024/Facebook

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte al PSD, a declarat joi ca vrea sa candideze in 2024 pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Totodata, Firea a punctat ca nu isi doreste sa candideze la alegerile prezidentiale.

"Eu am un obiectiv exprimat si pot sa il spun si in fata dumneavoastra. Eu vreau sa salvez capitala de falsii salvatori ai capitalei, de cei care au manipulat in campania electorala mintind ca vor rezolva de pe 28 septembrie problema apei calde si a caldurii pentru ca au o relatie privilegiata cu Guvernul si cu Elcen, care apartine de Guvern, ca nu va mai livra agent termic sub parametri si, de asemenea, ca vor avea buget pentru investitii", a afirmat Gabriela Firea.

"Iata ca nu s-a intamplat acest lucru si ca, de cinci luni de zile, bucurestenii au stat in case in frig mult mai mult decat erau sincope in mandatul meu. Misiunea mea, cel putin asa am stabilit la nivel politic, este, daca suntem sanatosi, suntem toti bine, ajungem peste trei ani si jumatate la acel moment, sa salvez Bucurestiul de falsii salvatori", a completat fostul primar al Capitalei.

Firea a fost prezenta joi, la Botosani, la o intalnire cu conducerea organizatiei judetene a PSD si cu primarii din judet. La sedinta au participat si liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, si secretarul general al acestei formatiuni politice, Paul Stanescu.

#Gabriela Firea, #Gabriela Firea primar general, #Gabriela Firea PSD, #PSD , #stiri politice