Ziare.com

Geoana a economisit peste 90.000 de lei, de cand e la sefia Senatului

Luni, 15 Iunie 2009, ora 19:47

   

Geoana a economisit peste 90.000 de lei, de cand e la sefia Senatului
Liderul PSD Mircea Geoana a economisit, de cand a obtinut functia de presedintele al Senatului, peste 90.000 de lei in conturi, o alta modificare in declaratia sa de avere vizeaza o firma detinuta de sotia sa.

Daca in decembrie 2008 Mircea Geoana declara ca are in conturi 46.289 de lei, 504 euro si 199.385 de dolari, potrivit noii declaratii de avere, social-democratul si-a mai deschis un cont bancar si are cumulat 139.035 de lei, 504 euro si 195.984 de dolari.

De asemenea, din declaratia de avere a presedintelui Senatului a disparut o firma detinuta de sotia sa, Mihaela Geoana, care avea ca obiect de activitate "desing-ul interior" si la care detineau o cota parte de 30%. Firma in cauza, "La Maison Consulting SRL", nu apare mentionata la active instrainate.

Pe de alta parte, Geoana a mai cumparat 91 de parti sociale la Banca Tiriac, si cu toate acestea, valoarea totala a lor a scazut de la 4.700 de lei in decembrie la 2.799 de lei in iunie.

In ce priveste bijuteriile si obiectele de arta, valoarea acestora se ridica la 8.500 de euro, cu 1.500 de euro mai mult decat in luna decembrie. Obiectele de cult ale lui Geoana cumuleaza 3.000 de euro.

Totodata, fiul social-democratului, Alexandru Geoana, a obtinut o bursa de 700 de dolari de la Future World Leaders Summit.

Anul trecut veniturile totale ale familiei Geoana s-au ridicat la 158.512 de lei, dintre care 73.488 de lei a fost indemnizatia de senator a presedintelui PSD.

In privinta proprietatilor imobiliare, liderul PSD a mentinut in declaratia de avere un apartament de 98 de metri patrati in Capitala din care detine jumatate cota parte. De asemenea, Geoana precizeaza ca are un teren de 100 de metri patrati in comuna Corbeanca, dobandit in 2001.

Sursa: rNews

Articol citit de 705 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

IN PREZENT ANI CAUTA CELE TREI PROPRIETATI DIN USA

CARE APAR PE UN SITE AMERICAN!

 

Serios?

Deci Gogule,
Tot ce 'scrie in site-uri' este adevarat?
Esti nostim ...

"Obiectele de cult ale lui Geoana cumuleaza 3.000 de euro. "

Hai ca-i buna.
Care cult ?
Poate "cultul personalitatzii" .

 

Daca a fost de mic...

obisnuit sa economiseasca !...
De ce va tot mirati ?!
In ceea ce priveste bursa fiului, e valabil proverbul : banul la ban trege, si paduchele la paduche...
Imi amintesc ca atunici cind copilul meu a cistigat , pein concurs, o bursa de studii,in Occident, am tooot batut pe la porti ale unor cunoscuti oameni de afaceri..degeaba !
Mi s-a raspuns ca sunt cazuri extreme, cind sunt copii care nu au ce minca si tot nu-si pot permite o sponsorizare...
Se pare ca fiul d-lui Geoana este un caz... deosebit de a gasit un sponsor atit de "tare"...

 

in timp

ce la multi romani efectele crizei se simt din plin prin pierderea locului de munca, prin neputiinta de a mai plati credite ,prin saracirea populatiei la altii nici vorba, din contra le sporesc veniturile intr-o veselie. pai daca este criza cu adevarat atunci aceasta trebuie suportata de toti echitabil intr-o maniera fairplay.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor