Geoana catre Boc: Remaniezi pe dracu'

Marti, 29 Septembrie 2009, ora 18:03
3574 citiri
Geoana catre Boc: Remaniezi pe dracu'

Cutezanta premierului Emil Boc de a propune in cadrul sedintei Coalitiei de luni remanierea lui Dan Nica, de la carma Internelor, l-a facut pe Mircea Geoana sa se enerveze destul de rau si sa injure printre dinti.

Mai mult chiar, liderul PSD i-a amenintat pe colegii democrat liberali ca in cazul in care vor mai forta nota vor discuta cu el doar dupa ce va iesi presedinte.

"Emil Boc - Solicitam remanierea domnului Dan Nica, vicepremier si ministru al Administratiei si Internelor. In ultimul timp s-a dovedit ca e incapabil sa asigure siguranta cetateanului si sa dea cetatenilor Romaniei un sentiment de securitate....

Mircea Geoana - Ce faci ma tu? Pe cine remaniezi?

Emil Boc - Stiti Constitutia... aaaa imi da dreptul sa propun asta presedintelui...

Mircea Geoana - Daca continuati sa fortati nota veti mai vorbi cu mine doar dupa ce voi iesi presedinte!", se arata intr-o stenograma a sedintei de luni a Coalitiei, publica pe blogul Pe Surse.

Cand a vazut reactia liderului PSD, premierul Emil Boc a precizat imediat ca postul de la Interne va fi ocupat de un alt social democrat.

"Emil Boc - Pai nu se pune problema asa. Cu siguranta postul de la interne si vicepremierul sunt ale PSD. O sa puneti alt om.

Mircea Geoana - Remaniezi pe dracu, pe el il remaniezi!

Emil Boc - aaaaa (baguie ceva) Pai...(delegatia PSD se ridica si da sa plece)

Mircea Geoana - (catre colegii de partid) Sa plecam, sa-i lasam dracu!", se mai arata in stenograma.

Imediat dupa ce partenerii de Coalitie s-au despartit a urmat un adevarat razboi al declaratiilor, iar criza a continuat si marti.

Nici presedintele Traian Basescu nu a reusit sa tempereze lucruri, ci le-a inflamat propunand numirea unui ministru independent sau de la celelalte partide.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mircea Geoana remaniere dracu, #Emil Boc decizie remaniere , #stiri politice
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Mojicia si ingamfarea lui Geoana in plenitudiea ei . Probabil ca Dl.Boc a fost luat prin surprindere de faptul ca puiul de securist si-a dat arama pe fata .