Hasotti: PNL intra in campanie electorala pentru prezidentiale

Vineri, 28 August 2009, ora 19:06
688 citiri
Hasotti: PNL intra in campanie electorala pentru prezidentiale

Liderul grupului parlamentarilor PNL din Senat, Puiu Hasotti, a declarat vineri ca, incepand de saptamana viitoare, parlamentarii liberali intra in campanie, anuntand totodata o serie de initiative legislative care se vor subsuma actiunilor electorale.

"Grupurile parlamentare si parlamentarii, ca actiune politica in Parlament, incepand de luni, sunt in campanie electorala pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Pentru ca am mai spus-o, PNL este obligat sa castige aceste alegeri prezidentiale si le va castiga.

Grupurile parlamentare si fiecare parlamentar in parte are drept actiune politica in Parlament, dar nu numai, si in colegiu, castigarea alegerilor prezidentiale", a afirmat liderul senatorilor PNL, la Mamaia, la finalul Delegatiei Permanente a PNL.

"Grupurile parlamentare si fiecare parlamentar in parte vor avea o actiune politica in Parlament care se va subsuma politicii si campaniei electorale a PNL", a continuat senatorul PNL.

Hasotti a enumerat, printre initiativele legislative care urmeaza a fi depuse pana la prezidentiale, modificari pe tema descentralizarii, a sanatatii, a activitatilor de lobby, a salarizarii politistilor, a reglementarii cultelor, a institutiei prefectului, precum si modificarea Legii Curtii de Conturi.

La randul sau, vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a anuntat ca a fost desemnat sa conduca "echipele de expertiza pentru redactarea unor documente care sa fundamenteze un nou tip de politica, un nou tip de candidat, un nou tip de mesaj si a unui nou model economic si social pentru Romania".

"Documentele vor fi in numar de trei: unul este legat de starea de fapt, al doilea e legat de solutiile de iesire din criza si fireste finalitatea - o noua economie, un nou model economic si social, pentru Romania.

Vom prezenta platforma pe fiecare domeniu de activitate, o evaluare a actualei guvernari si sper ca aceasta sa fie pentru alegatorii romani un indemn sa nu repete ce s-a intamplat in campania electorala trecuta si alegatorul sa fie adevaratul sever judecator al acestei racile care ne macina de 20 de ani - populismul, demagogia si imoralitatea in politica", a precizat Vosganian.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Puiu Hasotti, #campanie electorala prezidentiale, #campanie PNL , #stiri politice