Iliescu: Dancu, in loc sa "suga din deget", sa invete de la Constanta

Luni, 30 Iunie 2008, ora 18:59
2797 citiri
Iliescu: Dancu, in loc sa "suga din deget", sa invete de la Constanta

Liderul PSD de la Cluj, Vasile Dancu, ar trebui sa invete de la cei cu rezultate practice bune, precum cei de la Constanta, in loc sa "suga degetul" si sa emita doar teorii, a declarat luni presedintele de onoare al formatiunii, Ion Iliescu.

"Asta inseamna munca politica de substanta si nu sa stai sa sugi din deget si sa emiti fraze teoretice", a afirmat Iliescu, in contextul in care a laudat activitatea de campanie de la Constanta, relateaza NewsIn.

Intrebat unde e grupul de la Cluj in prezent, Iliescu a replicat - "E la coada clasamentului, acolo e!".

"Nu sunt un tip ranchiunos de felul meu. Dar faptul ca organizatia de la Cluj are printre cele mai slabe rezultate, lor ar trebui sa le dea de gandit. Ei au vrut s-o faca pe campionii reformarii si modernizarii partidului. S-o fi demonstrat! Nu vorbe, nu in teorii, au avut trei ani de zile in care sa fi demonstrat ce inseamna abordare moderna a social-democratiei.

Care este cantarul eficientei muncii politice? Rezultatul intr-o campanie electorala! Ori ei se situeaza la coada clasamentului. Atunci in ce consta autoritatea lor si de unde aceasta aroganta, pretentia sa fie si pedagogii altora, cand nu demonstreaza prin fapte acest lucru? Dar nu e o chestie de ordin personal intre mine si ei", a afirmat Iliescu.

In opinia presedintelui de onoare al PSD, Dancu "si altii" ar trebui sa reflecteze "cu multa pertinenta si decenta si sa invete de la altii care stiu sa faca si munca politica practica nu numai sa scrie despre si sa faca teorii in jurul activitatii politice", adica de la cei cu rezultate bune.

Presedintele PSD Cluj, Vasile Dancu, a declarat, luni, ca social-democratii clujeni vor decide dupa Consiliului National ce vor face in continuare, afirmand ca este prematur sa vorbeasca despre o plecare din partid, insa neexcluzand aceasta varianta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#deget, #Vasile Dancu, #PSD Constanta, #Ion Iliescu , #stiri politice