Laura Vicol, avocata Alinei Bica, deschide lista PSD Dolj pentru Camera Deputatilor

Duminica, 18 Octombrie 2020, ora 20:10
7473 citiri
Laura Vicol, avocata Alinei Bica, deschide lista PSD Dolj pentru Camera Deputatilor
Laura Vicol FOTO Facebook/Laura Vicol

Avocata Laura Vicol, cunoscuta pentru faptul ca a aparat-o pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, deschide lista candidatilor la Camera Deputatilor a PSD Dolj.

Vicol a fost acuzata in trecut de DNA de mai multe infractiuni, dar declarata nevinovata de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Dezvaluirea a fost facuta, pe surse, de publicatia locala Indiscret, un saptamanal de anchete si investigatii din Oltenia.

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda, unul dintre liderii social-democratilor din Dolj, a confirmat informatia pentru Libertatea.

Potrivit publicatiei locale Indiscret, lista PSD Dolj la Camera Deputatilor este continuata de Alexandra Presura - deputat in functie, Iulian Badea - fiul lfostului fotbalist al Universitatii Craiova si candidat PNL la primarie si pe Eliza Stefanescu (Peta), actual deputat. Potrivit sondajelor, primele patru locuri sunt considerate eligibile de PSD, la Dolj.

La Senat, pe primele doua locuri, considerate eligibile, candidatii au fost anuntati inca din vara: Ion Prioteasa - fost presedinte al Consiliului Judetean Dolj si Mihail Genoiu - fost primar al Craiovei pana recent si actual administrator public al orasului.

Alina Bica nu e singurul nume cunoscut aflat pe lista clientilor Laurei Vicol. Pe ea s-au mai numarat si interlopul Marius Alecu, zis Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, dar si fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare si fugit intre timp din tara, mai precizeaza Libertatea.

#Alina Bica, #PSD, #Dolj, #Camera Deputatilor , #stiri politice