Ce spune Ludovic Orban despre contrele dintre Clotilde Armand si Nicusor Dan

Luni, 08 Februarie 2021, ora 17:07
4101 citiri
Ce spune Ludovic Orban despre contrele dintre Clotilde Armand si Nicusor Dan
Clotilde Armand si Nicusor Dan FOTO Facebook/USR

Ludovic Orban a declarat ca nu exista niciun scandal intre primarul general Nicusor Dan si edilul Sectorului 1 Clotilde Armand, ci a existat "o diferenta de opinie care s-a manifestat in doua comunicari publice". El a adaugat ca PNL este angajat in respectarea tuturor promisiunilor formulate in campania pentru Sectorul 1.

"Nu exista niciun scandal. A existat o diferenta de opinie care s-a manifestat intr-o comunicare publica, in doua comunicari publice. PNL este angajat in respectarea tuturor promisiunilor formulate in campania pentru Sectorul 1. Va readuc aminte ca la Sectorul 1 PNL nu a avut candidat si a sustinut-o pe Clotilde Armand care este actual primar al Sectorului 1.

PNL voteaza tot ce este prevazut in programul cu care ne-am prezentat in fata locuitorilor Sectorului 1, suntem consecventi cu angajamentul nostru fata de cetatenii Sectorului 1. Sunt convins ca se va gasi o solutie de punere in practica a acestui program", a afirmat Ludovic Orban, rugat luni la Parlament sa comenteze scandalul intre Nicusor Dan si Clotilde Armand.

Chestionat daca a discutat cu Dan Barna despre situatia de la Sectorul 1 si alte neintelegeri de prin tara, Orban a raspuns: "Nu am discutat inca acest subiect la nivelul coalitiei, dar peste tot interventia mea si interventia colegilor mei este una in sensul asezarii la masa, in sensul realizarii unui dialog si in sensul revenirii la o formula de colaborare care a fost convenita fie inainte de locale, fie dupa locale, fie in momentul in care am constituit coalitia de guvernare".

Nicusor Dan a anuntat ca, in contextul problemelor care au aparut intre compania Romprest Service si Primaria Sectorului 1 si pentru a nu risca sa ramana fara ingrijire cainii de la adapostul Odai, a cerut ca ASPA sa asigure serviciul, astfel incat animalele fara stapan sa fie protejate.

Edilul a adaugat ca PMB poate finanta acest adapost, pentru o perioada de una sau doua luni, iar in acest interval pot fi gasite solutii pe termen lung. Clotilde Armand i-a replicat lui Nicusor Dan, intr-un comentariu la postarea acestuia de pe Facebook, ca la sedinta de vineri din Primari Sectorului 1 a fost propus acelasi lucru anuntat de primarul general si a adaugat ca poate pe viitor va raspunde acestor solicitari.

Cei doi au mai avut polemici, la inceputul lunii decembrie, a anului trecut tot din cauza Romprest, cand Clotilde Armand a anuntat ca vrea refacturarea serviciilor prestate de companie in acea perioada.

La randul sau, Nicusor Dan preciza ca Primaria Sectorului 1 trebuie sa onoreze contractul care este in vigoare cu firma de salubritate si sa se asigure ca gunoiul este ridicat de pe strazi.

In replica, Armand l-a rugat pe primarul general al Capitalei "sa nu mai complice inutil lucrurile". Ea i-a reamintit lui Nicusor Dan ca exista o decizie a Curtii de Conturi potrivit careia tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul Congres al Forţa Dreptei va avea loc, sâmbătă, 20 aprilie, la Palatul Parlamentului. Partidul lui Ludovic Orban urmează să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Clotilde Armand, #NIcusor Dan, #Ludovic Orban , #stiri politice