Madalin Voicu: Am primit garantii ca nu voi fi exclus din PSD

Marti, 23 Iunie 2009, ora 17:06
1326 citiri
Madalin Voicu: Am primit garantii ca nu voi fi exclus din PSD

Deputatul Madalin Voicu a declarat marti ca Valer Dorneanu, presedintele Comisiei de Integritate Morala care ii analizeaza cazul, i-a dat garantii verbale ca va ramane membru cu drepturi depline in PSD.

Social democratul a mai spus ca a discutat depre excluderea sa chiar cu cel despre care credea ca este artizanul acesteia, liderul pesedistilor din Capitala, Marian Vanghelie, iar acesta i-a spus ca nu a venit el cu aceasta idee, informeaza Inpolitics.

"Am discutat cu Vanghelie pe larg problema excluderii mele. Mi-a spus verde in fata ca nu e vina lui si a sustinut ca nu el a avut aceasta idee. Chiar daca a fost pus de conducere sa ma excluda din partid, procedura este absurda, nestatutara. Cine a facut-o, trebuia sa aiba grija sa urmeze o procedura legala", a mai spus deputatul.

Madalin Voicu a mai spus ca a discutat cu Sever Voinescu care i-a spus ca nu s-a luat o decizie oficiala in cazul sau fiindca aceasta trebuia luata numai in conditiile in care vor sa il excluda din partid.

"Vor sa o lase moarta, sa nu mai faca valuri. Saptamana trecuta, cand au analizat contestatia mea, si-au dat seama ca nu au documente concludente, ca e ca si cum nu s-a intamplat nimic", a sustinut deputatul.

Voicu a explicat ca forul pesedist nu ar fi luat niciodata o decizie finala privitoare la excludere, daca n-o cerea personal.

"I-am spus lui Valer Dorneanu ca stiam deja ca nu au cum sa ma excluda fiindca nu era o initiativa statutara. L-am rugat sa imi dea o decizie oficiala: sunt sau nu sunt dat afara din PSD. Reprezentantii Comisiei sustin ca nu sunt dat afara din partid, ca atunci, cand s-a pus problema, a fost doar o initiativa emotionala", a precizat deputatul.

Madalin Voicu a declarat ca isi desfasoara sarguincios activitatea pe linie de partid pana cand ca primi hartia cu decizia Comisiei de Integritate Morala.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Madalin Voicu, #ramane membru PSD, #Valer Dorneanu, #decizie emotionala , #stiri politice
Comentarii
U
URSARII NELU, HADREAN, MAREAN, MEDELIN, DAN, SORIN
rank 1
Dac'ase a stabelit staborul.........