Premierul Citu a anuntat cand se maresc alocatiile. Cati bani se adauga

Joi, 24 Iunie 2021, ora 14:42

   

Premierul Citu a anuntat cand se maresc alocatiile. Cati bani se adauga
Guvernul a stabilit majorarea alocatiei de stat pentru copii incepand din anul 2022 si indexarea cu rata medie a inflatiei incepand din anul 2023, a anuntat premierul Florin Citu.

"Guvernul a stabilit majorarea alocatiei de stat pentru copii incepand din anul 2022 si indexarea cu rata medie a inflatiei incepand din anul 2023. Cuantumul alocatiei de stat pentru copii incepand din luna ianuarie 2022, 486 de lei pentru copiii cu varsta pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap, 243 de lei pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 ani si 18 ani, precum si pentru tinerii peste 18 ani care urmeaza cursurile liceale sau profesionale, 486 de lei pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 ani si 18 ani in cazul copilului cu handicap. Alocatia de stat pentru copii se cumuleaza cu indemnizatia lunara, stimulentul lunar sau stimulentul de insertie", a declarat Florin Citu, joi, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2141 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Ador
rank 1
Mulțumim conducător iubit
Copiii sunt foarte importanți pentru toate țările dezvoltate, sau in curs de dezvoltare, care se confrunta cu fenomenul imbătranirii populației. Romania, care se confrunta cu cel mai grav fenomen de scădere a populației și de imbătranire a sa, nu are nicio preocupate nici pt imbunătățirea condițiilor de viață și nici pentru educația tinerei generații. La ordinea zilei, in PNL, este smulgerea puterii politice de la actualul președinte Orban către grupul "reformatorilor", aceeași care au "reformat" Romania in 2010-12 pană cand au adus lumea in stradă, la votare in alianta disperării anti Băsescu numita USL, la referendum. Evident, nu au ințeles nimic și acum, cand au posibilitatea sa guverneze, au declanșat războiul politic pentru eliminarea din conducerea PNL a adevăraților liberali. Pană acum PNL a supraviețuit tuturor incercărilor. Doamne ajuta !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor