Ziare.com

Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 1 vor fi ridicate. Care sunt taxele pentru recuperarea autovehiculelor

de Alina Toma
Vineri, 02 Aprilie 2021, ora 17:13

   

Masinile parcate neregulamentar in Sectorul 1 vor fi ridicate. Care sunt taxele pentru recuperarea autovehiculelor
Primaria Sectorului 1 a pus in dezbatere publica un proiect de hotarare de consiliu prin care intentioneaza sa ridice masinile parcate neregulamentar pe domeniul public, precum si pe cele abandonate. Taxele pentru recuperare vor incepe de la 200 de lei pana la 270 de lei, prevede documentul citat.

"Ridicam masinile parcate neregulamentar pe domeniul public! Administratia locala a Sectorului 1 intentioneaza sa ridice masinile parcate neregulamentar pe domeniul public al Sectorului 1 sau in alte locuri decat drumul public (zone pietonale, spatii verzi, scuaruri, parcari de resedinta). Pentru decongestionarea traficului, Primaria Sectorului 1 a elaborat un proiect de hotarare de consiliu privind ridicarea masinilor parcate neregulamentar si a celor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public/privat al statului", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

"Acest proiect este pus in dezbatere publica pe site-ul www.primariasector1.ro si orice persoana interesata il poate consulta accesand urmatorul link: https://www.primariasector1.ro/proiecte-supuse-dezbaterii... Potrivit prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica locala, republicata, pana in data de 12.04.2021, se pot trimite in scris, pe adresele de e-mail registratura@primarias1.ro si secretariat@primarias1.ro, propuneri, sugestii si opinii cu valoarea de recomandare privind acest proiect de hotarare. Totodata, pe site-ul institutiei, este disponibil si un formular on-line pentru colectarea propunerilor, opiniilor si recomandarilor", a continuat edilul.

Ea a adaugat ca regulamentul prevede ca "sunt supuse ridicarii, transportului si depozitarii in spatii special amenajate pana la eliberarea lor de catre proprietarii/detinatorii legali vehiculele stationate neregumentar pe domeniul public sau in alte locuri decat drumul public (zone pietonale, spatii verzi, scuaruri, parcari de resedinta etc.)".In ceea ce priveste taxele, acestea sunt urmatoarele:

- Tarifele de ridicare sunt: 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizata de pana la 5 tone, inclusiv, si 270 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizata de peste 5 tone.
- Tarifele de transport sunt de 150 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizata de pana la 5 tone, inclusiv, si 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizata de peste 5 tone.
- Tariful de depozitare este de 75 de lei in primele 24 de ore si 25 de lei/pe zi dupa intervalul de 24 de ore", conchide primarul Sectorului 1.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2928 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Haoleoooo Clotilde!Ți-ai dat foc la valiză!Să vezi acum injurături

din partea mirlanilor și țăranilor pe care i-a fătat mă-sa la Popirțenii de Vale in mașini!
Revoluțieeeeeeeeeeee!
Ceea ce nici un primar din 1990 și pină acum face franțuzoaica asta,care a venit să deranjeze cocălarii dimbovițeni,care se simt bine in haosul și mizeria in care trăiesc de 30 de ani!
N-o văd bine pe franțuzoaică!Asta chiar s-a pus pe educa și disciplinat mirlănetul ruman!Haaa,ha!
Moldoveanca parvenită.de Fireasarma-n-k-ur știa ea ca ni destept sa te atingi de *** sfanta a rumanului...masina!
Te atingi de mșina rumanului ți-ai dat foc la valiză.
Sunt tare curios să văd acum ce urmează.mă umfla risul.Nu ași doriu sa fiu in pielea frantuzoaicei!

 

Cine va fi privatul care primeste contractul de ridicare masini?

Exemplu: Am parcat neregulamentar in parcarea unui supermarket. Cind am iesit din supermarket o firma privata imi pusese caracatita la roata si vroiau 100 RON sa o scoata. Le-am oferit 50 RON si au refuzat. Am sunat la Politia Locala si au venit. Le-am explicat situatia: politistul local m-a tras deoparte si mi-a cerut 59 RON. I-am dat. A bagat banii in buzunar si s-a rastit la privati care au scos caracatita de la roata! Am deplina incredere in Politia Locala!

 

Excelent de nu se pote

am mai fost p acum 10 ani in tot bucurestiul cu ridicarile de masini... a fost socosa ,tribunalul a zis ca e ilegala... poteras de la sec 6 a luat 8 ani parnaie si pt asta cu ridicatul cu clanurile din chiajna !

Si vrei

Sa te cred?

Dar cu alea parcate pe trotuar ce faceti cu ele ca nici nu le puteti

ridica de acolo. Ati facut din multe strazi cu masini parcate...sens unic fara nici un semn de circulatie. Bucurestiul a devenit orasul tam.pitilor cu niste id.ioti la conducerea lui. Ati nenoricit o capitala europeana cu legile voastre distrugatoare. Ati contunuat sa construiti blocuri comuniste unele langa altele. in sectorul 1
Nicusor si Clotilde sant doar doi ...cre.tini.

 

Ha, ha, ha!

Citez din prea-ințeleptul meu antelocutor: "sens unic fara nici un semn de circulatie"...

Bre... mai ia-ți și neuronii la tine cănd postezi! De unde știi tu că este sens unic dacă... nu este NICI UN SEMN de circulație...?

Taxe bunicele

Eu as pune dublu sau triplu sa se invete minte.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor