PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Cristian Ghinea pe tema PNRR

Miercuri, 09 Iunie 2021, ora 07:40
2761 citiri
PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Cristian Ghinea pe tema PNRR

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca in cursul zilei de miercuri, 9 iunie, va fi depusa o motiune simpla impotriva ministrului Cristian Ghinea.

"Vom depune motiunea simpla impotriva domnului ministru Ghinea si sa fim foarte clari - pe PNRR. Avem niste intrebari la domnul ministru Ghinea. De ce avem zero euro pentru irigatii? De ce prioritate de sute de milioane de euro are o destinatie cu dedicatie? De ce firmele romanesti nu primesc niciun euro prin PNRR, la capitolul granturi?", a declarat Marcel Ciolacu.

Co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, a afirmat, marti seara, ca motiunea anuntata de PSD impotriva ministrului Cristian Ghinea este "un exercitiu de umflat muschii", intrucat social-democratii sunt cel mai putin indreptatii sa exprime nemultumiri.

"E foarte caraghios ca PSD (...) a vazut programul inainte, si-au exprimat punte de vedere, o parte dintre ele au fost preluate. Sunt cel mai putin indreptatii sa exprime nemultumiri, dar...Opozitia trebuie sa faca exercitiul acesta al motiunii simple", a declarat Barna, la TVR 1.

Acesta a precizat ca "in mod surprinzator au fost luati cumva in principal ministrii USR PLUS", la depunerea motiunilor simple.

"E un exercitiu de umflat muschii din partea PSD", a adaugat Dan Barna.

Social-democratii au mai depus motiuni impotriva ministrilor Vlad Voiculescu, Claudiu Nasui si Adrian Oros.

Citeste si:
PSD&PNL: (ne)așteptatele compromisuri și simulări?
PSD&PNL: (ne)așteptatele compromisuri și simulări?
Noua construcție guvernamentală pare nu doar nepotrivită, ci și bolnavă. Generalul în rezervă Nicolae Ciucă, devenit premier și neobișnuit cu lectura, a citit cu greu schița programului...
Ceremoniile realității: un guvern cazon sau unul de mucava
Ceremoniile realității: un guvern cazon sau unul de mucava
De ieri începând, guvernul se numește Ciucă, iar dacă sceneta coaliției PNL-PSD-UDMR de a da primul-ministru prin rotație va avea zile, vom avea și guvernul Ciolacu. Ieri, la vremea...