Mugur Mihaescu: Romanii nu sunt creduli

Vineri, 04 Martie 2011, ora 21:26
2725 citiri
Mugur Mihaescu: Romanii nu sunt creduli
Foto: trendjurnal

Mugur Mihaescu, presedinte executiv al Partidului Verde, a declarat vineri seara ca romanii nu sunt credului, ci au bun simt, dar din pacate la conducere vin oameni fara bun simt.

"Romanii nu sunt creduli. Au bunul simt si uite vin din astia lipsiti de bun simt. (...) In opinia lor, suntem niste fraieri, nu mai suntem oameni", a declarat Mihaiescu la Realitatea Tv.

Presedintele executiv al Partidului Verde spune ca nu mai are incredere nici macar in miscarea sindicala. "I-am vazut si la ultimul miting. Erau veniti cu bani. Daca ai ajuns sa nu te misti pentru idee, sa te misti platit suntem rau. Dupa trei ore se uitau la ceas, s-au cazat la hoteluri", a mai spus Mugur Mihaescu.

Intrebat daca romanii ar putea ajunge in situatia grecilor, Mihaescu a raspuns ca nu, pentru ca romanii sunt obisnuiti cu greul.

"Grecii nu au cunoscut raul cum l-am cunoscut noi si cand li se taie cate o bucatica nu stiu sa se descurce. Astia in 20 de ani ne-au adus intr-o lehamite incat nu mai avem chef de nimic. Am ajuns un popor de blazati, care nu facem altceva decat sa mergem ca mieluselul la taiere", a adaugat presedintele executiv al Partidului Verde.

Acesta a transmis romanilor ca singura sansa de a schimba ceva este sa mearga la vot.

"Daca nu ne ridicam sa punem chestia aia mica, stampiluta, astia se pun cu batele pe noi daca iesim in strada. Sa puna stampila altfel. Sa nu se vanda si apoi o sa vada un rezultat si o sa zica: wow eu am facut asta?", a completat Mugur Mihaescu.

Citește și:
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Primarul general Nicuşor Dan a afirmat luni, 6 februarie, referitor la intenţia prefectului Capitalei Toni Greblă de a suspenda în instanţă PUZ Zone Protejate, că este singurul regulament...
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Potrivit unui sondaj recent, românii ar vrea un prezidențiabil care să aibă notorietate, imagine bună, să creadă în anticorupție, să aibă un proiect economic coerent și să țină țara...
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Romanii nu sunt creduli. Au bunul simt si uite vin din astia lipsiti de bun simt.
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Presedintele executiv al Partidului Verde spune ca nu mai are incredere nici macar in miscarea sindicala. "I-am vazut si la ultimul miting. Erau veniti cu bani. Daca ai ajuns sa nu te misti pentru idee, sa te misti platit suntem rau. Dupa trei ore se uita