Mugur Mihaescu: Romanii nu sunt creduli

Vineri, 04 Martie 2011, ora 21:26
2874 citiri
Mugur Mihaescu: Romanii nu sunt creduli
Foto: trendjurnal

Mugur Mihaescu, presedinte executiv al Partidului Verde, a declarat vineri seara ca romanii nu sunt credului, ci au bun simt, dar din pacate la conducere vin oameni fara bun simt.

"Romanii nu sunt creduli. Au bunul simt si uite vin din astia lipsiti de bun simt. (...) In opinia lor, suntem niste fraieri, nu mai suntem oameni", a declarat Mihaiescu la Realitatea Tv.

Presedintele executiv al Partidului Verde spune ca nu mai are incredere nici macar in miscarea sindicala. "I-am vazut si la ultimul miting. Erau veniti cu bani. Daca ai ajuns sa nu te misti pentru idee, sa te misti platit suntem rau. Dupa trei ore se uitau la ceas, s-au cazat la hoteluri", a mai spus Mugur Mihaescu.

Intrebat daca romanii ar putea ajunge in situatia grecilor, Mihaescu a raspuns ca nu, pentru ca romanii sunt obisnuiti cu greul.

"Grecii nu au cunoscut raul cum l-am cunoscut noi si cand li se taie cate o bucatica nu stiu sa se descurce. Astia in 20 de ani ne-au adus intr-o lehamite incat nu mai avem chef de nimic. Am ajuns un popor de blazati, care nu facem altceva decat sa mergem ca mieluselul la taiere", a adaugat presedintele executiv al Partidului Verde.

Acesta a transmis romanilor ca singura sansa de a schimba ceva este sa mearga la vot.

"Daca nu ne ridicam sa punem chestia aia mica, stampiluta, astia se pun cu batele pe noi daca iesim in strada. Sa puna stampila altfel. Sa nu se vanda si apoi o sa vada un rezultat si o sa zica: wow eu am facut asta?", a completat Mugur Mihaescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Mugur Mihaescu Partidul Verde, #Mugur Mihaescu , #stiri politice
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Presedintele executiv al Partidului Verde spune ca nu mai are incredere nici macar in miscarea sindicala. "I-am vazut si la ultimul miting. Erau veniti cu bani. Daca ai ajuns sa nu te misti pentru idee, sa te misti platit suntem rau. Dupa trei ore se uita
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Romanii nu sunt creduli. Au bunul simt si uite vin din astia lipsiti de bun simt.

LIVE ÎN 00:03:50

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 3 de minute

Notifică-mă