Nati Meir isi invita la masa ministrii, printre care Tiriac, Hagi si Mircea Badea

Marti, 25 August 2009, ora 11:08
2865 citiri
Nati Meir isi invita la masa ministrii, printre care Tiriac, Hagi si Mircea Badea

Candidatul independent la presedintia Romaniei, Nati Meir, i-a invitat marti pe viitori lui ministri, printre care si Mircea Badea, sa se intalneasca la cina, ca sa discute despre situatia actuala din Romania.

Nati Meir sustine ca de aceasta idee nu este strain viitorul sau ministru de Interne, Mircea Badea, intors de curand din vacanta si dornic sa se implice in activitatea politica, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

La intalnire sunt invitati Dan Matei Agathon, propus pentru postul de premier, Ion Tiriac, in calitate de ministru al Economiei, Radu Soviani la Finante, Gheorghe Hagi, care ar urma sa preia portofoliul Ministerului Tineretului si Sportului, alaturi de "prietenul" sau, Gigi Becali, viitorul ministru al Justitiei.

Mai trebuie sa vina Madalin Voicu, eventual ministru al Educatiei, Valentin Stan, ministrul de externe, Adrian Porumboiu, ministrul Agriculturii, cuplul Columbeanu, care va prelua portofoliile Turismului si Dezvoltarii.

Din presa sunt invitati Oreste, Mircea Badea si Liviu Mihaiu, desemnati pentru a raspunde de Cercetare, Interne si, respectiv, Mediu.

Nati Meir anunta ca lista viitorilor sai ministri va fi completata cu inca doua nume sonore.

"Este vorba de domnul Sorin Rosca Stanescu caruia i se propune functia de vicepremier, cu atributii speciale, si domnul Cosmin Gusa, viitorul sef al Serviciului Roman de Informatii", se mai arata in comunicat.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#nati meir, #intalnire viitori ministri, #mircea badea, #Liviu Mihaiu, #Gheorghe Hagi, #Gigi Becali , #stiri politice