Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ludovic Orban, in Mehedinti: As minti daca as spune ca vizita mea nu are legatura cu Congresul PNL VIDEO

Sambata, 24 Aprilie 2021, ora 13:51
2404 citiri
Ludovic Orban, in Mehedinti: As minti daca as spune ca vizita mea nu are legatura cu Congresul PNL VIDEO
Conferinta de presa sustinuta de Orban si Virgil Popescu FOTO Captura foto

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca in ultimele doua luni a facut vizite in teritoriu in 12 filiale judetene ale partidului. Aflat sambata, la Mehedinti, Orban a declarat, raspunzand unei intrebari, ca ar "minti" daca ar sustine ca vizita sa nu are legatura cu Congresul intern din PNL, insa a subliniat ca vizita nu este una electorala, pentru ca "inca nu e declansata procedura de congres".

Intrebat sambata, intr-o conferinta de presa, care este motivul vizitei sale la Mehedinti, unde s-a intalnit inclusiv cu membri PNL, Ludovic Orban a raspuns, razand: "Ca sa zic ca nu are nicio legatura cu Congresul v-as minti".

El a tinut insa sa precizeze ca nu este vorba despre o vizita de campanie electorala interna.

"Dar chiar fac parte... deci e a doisprezecea organizatie in care ma-am deplasat in ultimele doua luni, asa in conditiile pandemice care sunt. In special ne intalnim cu primarii, cu consilierii judeteni, cu viceprimarii, discutam chestiuni de ordonare a proiectelor, inclusiv a proiectelor locale, ce finantari posibile o sa fie pentru proiectele locale, fie pe fonduri guvernamentale, fie pe fonduri europene, discutam de diferitele proiecte care exista la nivelul comunitatilor locale sau regionale, de asemenea discutam chestiuni care tin in special de buna guvernare locala sau la nivel national.

Practic nu pot sa zic ca e o vizita electorala, ca inca nu e declansata procedura de congres. Dar, de altfel, relatia mea cu PNL Mehedinti e o relatie extrem de apropiata", a afirmat Orban intr-o conferinta de presa sustinuta la Institutia Prefectului Mehedinti.

La randul sau, Virgil Popescu l-a prezentat pe presedintele PNL drept "vechiul nostru prieten" aratand ca acesta "ramane prietenul nostru" ( al PNL Mehedinti - n.r.).

Ludovic Orban a anuntat vineri ca 36 de organizatii PNL au votat, in biroul judetean, sustinerea candidaturii sale pentru un nou mandat la sefia partidului. Liderul liberalilor a mai spus ca va avea loc anul acesta Congresul formatiunii, insa evenimentul va fi organizat in functie de cum va permite situatia epidemiologica.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ludovic Orban PNL, #virgil popescu, #stiri politica , #stiri politice