Parlamentul a validat, cu majoritate de voturi, comisiile SRI si SIE

Miercuri, 11 Februarie 2009, ora 15:02

   

Parlamentul a validat, cu majoritate de voturi, comisiile SRI si SIE
Toti membrii Comisiilor speciale de control asupra activitatii SRI si SIE au fost validati de plenul Parlamentului cu majoritate de voturi, exprimate secret, pe buletine, in timp ce membrii Comisiei Parlamentare a revolutionarilor din 1989 au fost validati, cu o abtinere, prin vot deschis.

Astfel, Comisia de control parlamentar asupra activitatii SRI este alcatuita din noua membri, cinci deputati si patru senatori, avandu-l drept presedinte pe democrat-liberalul Cezar Preda, informeaza Newsin.

Deputatul Ion Stan, desemnat de PSD-PC este vicepresedinte, iar senatorul UDMR Verestoy Attila secretar al Comisiei. Ceilalti membri sunt deputatul Ioan Balan, desemnat de PD-L, Gabriel Mutu, senator PD-L, senatorul Daniel Savu din partea PSD-PC, deputatul Radu Moldovan, tot din partea PSD-PC si, din partea PNL, senatorul Cristian David si deputatul Ioan Tintean.

Comisia de control a SIE este formata din cinci membri, trei deputati si doi senatori. Deputatul PSD Gabriel Vlase a fost validat in functia de presedinte. Ceilalti membri sunt, din partea PD-L deputatul Stefan Pirpiliu si senatorul Vasile Nistor, vicepresedinte, senatorul PSD Serban Valeca si deputatul liberal Mihaita Calimente, secretar.

Parlamentarii au votat, deschis, prin ridicarea mainii si componenta Comisiei Parlamentare a revolutionarilor din 1989.

Comisia condusa de liberalul Raymond Luca este formata din sase deputati si cinci senatori. Din partea PD-L, din Comisie fac parte deputatii Marius Dugulescu si Mihail Boldea si senatorii Dorel Jurcan si Dumitru Staicu, din partea PSD deputatul Victor Socaciu, si senatorii Toni Grebla si Ghorghe Marcu. Din Comisie vor face parte si liberalii Eugen Nicolaescu si Gheorghe Fircea, din partea minoritatilor.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1206 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Radu Humor
rank 1
Halal Comisie de Control SRIcu membrii facand parte din lumea interlopa
cu membrii facand parte din lumea interlopa....
Radu Humor
rank 1
Halal Comisie de Control SRI
cu membrii facand parte din lumea interlopa....
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor