Piedone: Campania electorala va fi la fel de murdara ca sectorul 4 (VIDEO)

Vineri, 18 Aprilie 2008, ora 21:00
2513 citiri
Piedone: Campania electorala va fi la fel de murdara ca sectorul 4 (VIDEO)

Inainte ca fiecare partid sa se lupte in mititei, bere, gogosi, vangheliade sau in alte strategii invatate mai nou, intrebarea care sta, nerostita, pe buzele electoratului este daca vom avea parte de o campanie curata sau de una "curat murdara". Campania electorala "va fi la fel de murdara ca sectorul 4", a declarat candidatul conservator la sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, vineri, in cadrul unei emisuni difuzate de Antena 3.

Cristian Popescu Piedone i-a invitat pe bucuresteni sa nu se uite la sondaje, pentru ca sunt platite. "Sa voteza cu sufletul", i-a sfatuit Piedone pe locuitorii stresati de trafic, parcari, maidanezi, poluare si strazi pline de gropi ai Bucurestiului.

Si primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, candidatul Partidului Conservator pentru Primaria Capitalei Codrin Stefanescu, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele si primarul Iasiului Gheorghe Nichita cred ca vom avea parte de o campanie electorala murdara.

Potrivit lui Andrei Chiliman, "murdaria electorala" nu este un atribut romanesc, ci se intampla si la americani, in cursa pentru Casa Alba.

La randul sau, Florentin Pandele spune ca deja semnele "murdariei" au inceput sa se vada. "Un coleg al meu a fost accidentat de un membru din cealalta tabara politica care era baut. Colegul meu este acum internat in spital", a declarat Pandele.

Parerile lui Florentin Pandele sunt impartasite si de edilul Iasiului, potrivit caruia aceasta campanie "plina de show" a inceput in mod ilegal. "Cei din campanie nu respecta legile si aduc, deja, in casutele postale inscrisuri ofensatorii semnate. Lucrurile deja sunt exagerate", spune Nichita.

In ciuda faptului ca tema emisiunii era campania electorala si nu calitatile pe care trebuie sa le aibe un bun primar al Capitalei, candidatul PC la Primaria Generala, Codrin Stfenescu a tinut sa reaminteasca ca "in primul rand, (primarul) trebuie sa fie din Bucuresti".

Mai mult, Stefanescu e de parere ca viitorul gospodar al Capitalei trebuie sa fie in stare "sa omoare gandacii din Primarie. Este o invazie de lacuste flamande care stau la panda de 8 ani si consuma tot ce ii sta in cale", considera candidatul PC la Bucuresti.

Stefanescu este contrazis de primarul orasului Voluntari, care sustine ca vremea primarului-gospodar a trecut. "Acum e timpul unui primar manager". La fel crede si primarul Iasiului.

"Avem nevoie de oameni care sa priveasca in perspectiva, care sa stea la masa cu cei mai mari specialisti si sa nu se faca de rusine", declara Nichita. Un alt altu al unui bun primar ar fi echipa, crede edilul de la Iasi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#campanie, #sector, #Cristian Popescu Piedone, #murdara , #stiri politice