PNL Cluj il vrea pe Tariceanu presedintele pratidului si pe Nicolai in PE

Vineri, 27 Februarie 2009, ora 20:40
2168 citiri

Delegatia Permanenta a PNL Cluj a decis, vineri seara, sa il sustina pe Calin Popescu Tariceanu la congresul din 20 martie, pentru inca un mandat de presedinte al partidului

Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, a declarat, vineri seara, dupa sedinta delegatiei judetene, ca isi doreste si un post de vicepresedinte al partidului, informeaza NewsIn.

"Delegatia noastra a hotarat in unanimitate sa il sustinem pe domnul Calin Popescu Tariceanu pentru batalia pe care o duce in vederea ocuparii functiei de presedinte al PNL. S-a mai decis ca eu sa fac parte din Biroul Politic Central si, in urma negocierilor, sa vedem daca putem obtine un post de vicepresedinte pentru judetul Cluj", a spus Nicoara.

El a spus ca Tariceanu merita sa fie presedinte in continuare pentru ca a condus Partidul intr-o perioada in care a fost atacat si din interior, de grupul Theodor Stolojan, de PD, dar si de presedintele Traian Basescu.

Acesta a afirmat ca o alta decizie, referitoare la alegerile europarlamentare, s-a referit la sustinerea fostului senator de Cluj, Norica Nicolai, si a fostului ministru al IMM-urilor, Ovidiu Silaghi. PNL Cluj il va propune pe lista PNL pentru europarlamentare pe vicepresedintele filialei, Adrian Oros.

"Am hotarat, referitor la alegerile europarlamentare, trei chestiuni. In primul rand am desemnat candidatul nostru pentru alegerile europarlamentare, candidatul judetului Cluj, este vorba de domnul profesor Adrian Oros. Am mai hotarat sa sustinem, in baza unor cereri pe care ni le-au remis, pe doamna senator Norica Nicolai si pe domnul ministru, fost parlamentar european, Ovidiu Silaghi, de la Satu Mare", a mai precizat senatorul clujean.

La sedinta Delegatiei Permanente au participat 120 de delegati. PNL Cluj isi propune sa stranga 15.000de semnaturi pentru sustinerea listei cu candidati pentru euroalegeri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#PNL Cluj, #Calin Popescu Tariceanu, #presedinte PNL, #Norica Nicolai, #europarlamentare , #stiri politice