Presedintele CJ Braila, despre o jurnalista: Ii dau doua picioare in gura!

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 17:35
5746 citiri
Presedintele CJ Braila, despre o jurnalista: Ii dau doua picioare in gura!
Foto: B1TV

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a amenintat, vineri, o jurnalista, spunandu-i ca ii da doua picioare in gura.

De fata era si ministrul Apararii, Mircea Dusa, care nu a avut nicio alta reactie in afara de cateva zambete fata de atitudinea lui Bunea Stancu.

Presedintele CJ Braila a fost deranjat de faptul ca o jurnalista de la B1 TV a indraznit sa il intrebe cum de se afla in concediu la schi, in vreme ce judetul sau se lupta cu nametii.

"Daca am plecat cateva zile din tara am plecat in conformitate cu zilele legale si in baza unui bilet pe care l-am cumparat in urma cu 7-8 luni de zile. Cand am plecat era negru asfaltul.

Am o rugaminte, daca sunteti de la presa, sa fiti si politicoasa. Puneti mana si cititi cum se ajunge presedinte de CJ", a declarat Gheorghe Bunea Stancu la conferinta de presa desfasurata in judetul sau in prezenta ministrului Apararii.

La finalul conferintei, presedintele CJ Braila a continuat cu insultele, spunandu-i jurnalistei ca nu are pic de rusine, ca o sa ii dea doua picioare im gura si ca ii trimite demisia.

"Niste obraznici, ma. Niste fate. Ii dau doua picioare in gura. Bai, sa-ti trimit demisia ma. Niste nesimtiti. Nu aveti pic de bun simt", a mai spus Bunea Stancu, in timp ce parasea sala de conferinta.

Presedintele CJ Braila nu e la prima abatere. I-a mai facut pe jurnalisti "porci" sau "panarame care stau cu sanii la soare"

Bunea Stancu nu este la primul incident de acest gen. El s-a adresat jurnalistilor cu termeni precum "panarame" si "porcilor", in 2011, dupa ce o ziarista a vrut sa ii puna o intrebare intr-o conferinta de presa.

"Poftim afara! Poftim afara! Imi scrii si lasi la secretariat ce ai de spus. Este conform legii. Nu va e rusine, mai porcilor? Nu va e rusine, mai animalelor? Ce-i aia ma, strategia sanatatii... cica strategia de nationalizare a sanatatii, Aura Costea. Bai panaramelor ba, iesi afara! Ai dracu' panarame", spunea Bunea Stancu in iunie 2011.

De asemenea, tot in iunie 2011, Bunea Stancu mai jignea o jurnalista care i-a pus intrebari, spunandu-i ca "nu stie decat sa stea cu sanii la soare ca sa o pipaie primarii".

Presedintele CJ Braila ameninta din nou jurnalistii

"Scrieti despre spitale voi? A ajuns panarama asta de Aura Costea sa vorbeasca despre spitale! Ce sa stie ea? (...) Asta este imbecila, este o impertinenta asta, domne! Habar n-are ce cere si despre cine este vorba! (...) Probabil se pricepe la stat cu sanii la soare sa o pipaie primarii. Cred ca la aia se pricepe. Nu la scris in ziare", declara acelasi Gheorghe Bunea Stancu.

In pofida iesirilor sale, Bunea Stancu se considera "un om cu bun simt", "un om de la tara" si a refuzat sa isi prezinte scuzele jurnalistei pe care a ofensat-o, spunand ca "doar nu o sa se duca sa ii ceara iertare pentru asa ceva".

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Bunea Stancu jurnalista picioare gura, #amenintare jurnalista Bunea Stancu, #presedinte CJ Braila jurnalista , #stiri politice