Presedintele CJ Timis vrea administratia judeteana, nu primaria

Luni, 17 Martie 2008, ora 17:45
1134 citiri
Presedintele CJ Timis vrea administratia judeteana, nu primaria

Presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc (PD-L), si-a anuntat, luni, intentia de a candida pentru inca un mandat la conducerea administratiei judetene, chiar daca intr-un sondaj al filialei aparea pe primul loc intre potentialii candidati pentru Primaria Timisoara, informeaza NewsIn.

"In niciun caz nu vreau sa candidez pentru postul de primar. Vreau sa candidez pentru presedintia CJT. Consider ca pot continua ceea ce am inceput, ca o data lansate cele 38 de proiecte pe lista de investitii mi-ar parea rau sa taie altul panglica si, desi, nu am realizat tot ce mi-am propus si am avut unele probleme specifice noua, orice incerci sa faci, se gasesc mereu oameni care se opun, peste 60 la suta din ce mi-am propus mi-am indeplinit. Cred ca pot sa castig, avand in vedere experienta pe care o am si fac parte dintr-un partid foarte puternic", a declarat Constantin Ostaficiuc.

Potrivit ofiterului de presa al PD-L Timis, vineri, 21 martie, Consiliul de Coordonare Judetean al partidului va hotari candidatul pentru Consiliul Judetean.

Si presedintele PD-L Timis, Dorel Borza si-a anuntat intentia de a candida la presedintia CJT.

Constantin Ostaficiuc a inregistrat intr-un sondaj cel mai mare scor fata de alti trei posibili candidati la primarie, din partea partidului - Octavian Cretu, Rodica Vlad si Ovidiu Ciuhandu.

Conform datelor din sondaj, aproximativ 20 la suta dintre timisoreni ar vota cu candidatul propus de PD-L la Primaria Timisoara, indiferent care ar fi acesta.

"Nu vreau sa candidez la Primaria Timisoara, niciodata nu am vrut. Intotdeauna a vorbit altcineva in locul meu. Primaria Timisoara nu este tinta mea. Nu ma poate obliga nimeni sa tin cu Dinamo, daca eu tin cu Poli. Partidul va decide candidatul la Consiliul Judetean. Nu am nimic de reprosat partidului in acest moment, insa voi lua o decizie in foarte scurt timp" a spus Ostaficiuc luni, intrebat si daca va renunta la calitatea de membru al PD-L in cazul in care nu va fi sustinut in aceasta candidatura.

PD-L Timis va stabili candidatul pentru Primaria Timisoara dupa ce va analiza datele reiesite din sondajul comandat dar si cele culese pe "alte cai" , a mai spus ofiterul de presa al PD-L Timis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#candideaza, #presedinte consiliu judetean, #nu vrea primaria , #stiri politice