PSD vrea sa-l trimita la plimbare cu liftul pe secretarul lui Udrea

Vineri, 28 August 2009, ora 12:25
2346 citiri
PSD vrea sa-l trimita la plimbare cu liftul pe secretarul lui Udrea
Foto: Cotidianul

"Domnule secretar de stat, chemati liftul!". Aceasta a fost replica de incheiere cu care ministrul Turismului Elena Udrea i-a lasat cu ochii in soare pe membrii Comisiei parlamentare care ancheteaza modul in care institutia pe care o conduce a cheltuit banii pe publicitate.

Secretarul era nimeni altul decat social-democratul Corneliu Popovici, care n-a asteptat sa i se mai spuna o data si a apasat repede butonul liftului.

Colegii lui Popovici sunt acum suparati foc si vor ca acesta sa plece cat mai repede din functia pe care o detine pentru ca a demonstrat "o foarte slaba prestatie".

"Cum adica sa ti se ordone sa chemi liftul si tu sa n-ai nici o reactie?", se intreba, indignata, Aura Vasile, deputat PSD si membru al Comisiei "Udrea", potrivit unor surse citate de Cotidianul.

Aceleasi surse mai spun, insa, ca Popovici s-ar mai face vinovat si de neimplicare in demersul comun al PSD si al PNL de a duce la bun sfarsit ancheta impotriva Elenei Udrea.

Secretarul de stat spune ca se incearca doar fabricarea unor motive care sa stea la baza deciziei revocarii sale si ca nici macar nu i se adresa lui Elena Udrea.

"Am auzit si eu despre asta (schimbarea din functie - n.r.), dar cred ca e alta treaba decat asta cu liftul. Nu cred ca asta este motivul. Se incearca fabricarea unor motive. Mi s-a atribuit mie, dar nu eram eu acel secretar de stat.

Cred ca era celalalt secretar de stat, ca era si el acolo. Eu inca eram in sala de sedinta atunci cand ministrul a facut solicitarea, iar intre noi era o distanta destul de mare", a declarat Corneliu Popovici pentru publicatia citata.

Cat despre lipsa lui de implicare in ancheta Comisiei, secretarul de stat spune ca el nu face decat sa isi vada de treaba lui.

"Eu imi fac treaba mea, sunt subordonat, potrivit legii, ministrului. Am atributiuni legate de relatia cu Parlamentul, dar n-am fost niciodata chemat la Comisie. Eu reprezint ministerul atat cat pot", mai spune Popovici.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Elena Udrea, #secretar stat lift, #Corneliu Popovici lift Udrea, #PSD demisie Popovici , #stiri politice