Ziare.com

Senatorul Vasile Ion a fost huiduit pe holurile Parlamentului

Duminica, 27 Septembrie 2009, ora 13:53

   

Senatorul Vasile Ion a fost huiduit pe holurile Parlamentului
Presedintele Comisiei de Sanatate din Senat, Vasile Ion, a declarat ca a fost huiduit de un om din judetul Buzau, din colegiul pe care el il reprezinta, pe holurile Parlamentului.

"Erau niste domni suparati, de la Buzau, care au venit la domnul Geoana", a declarat Vasile Ion, precizand ca acel barbat a fost exclus mai de mult din PSD si probabil ca acum cauta razbunare, informeaza Amos News.

Senatorul a explicat faptul ca nu este posibil ca un parlamentar sa fie jignit in acest fel chiar pe holurile Parlamentului.

"Este inadmisibil ca in propria noastra institutie niste huligani sa se poata adresa in acest mod unui parlamentar. Consider ca responsabilitatea o au cei care primesc asemenea oameni in aceasta incinta", a mai declarat Vasile Ion.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca va cere sa fie luate masuri pentru ca astfel de evenimente sa nu mai aiba loc.

Citeste mai multe despre Ion Vasile huiduit senator Ion Vasile
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1449 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Simtul proprietatii

"Este inadmisibil ca in propria noastra institutie niste huligani sa se poata adresa in acest mod unui parlamentar..." Am aflat inca o data de ce pe parlamentari ii "doare-n pix" de cetateni: sunt proprietari de institutie guvernamentala. Cat priveste afirmatia: "Consider ca responsabilitatea o au cei care primesc asemenea oameni in aceasta incinta", tata lu' rapita din Iraq habar n-are ca asemenea manifestari sunt organizate (da, organizate) si pe holurile unor parlamente mai mari si mai tari decat al nostru (cel al UK, de exemplu, unde s-a inventat termenul de lobby-hol- pro sau comntra). Dar ce sa stie cei ca el... Stiu doar ca sunt proprietari de institutie, or sa ia pensie o viata pentru cativa ani pe care i-au petrecut ( petrecut in adevarata acceptie a cuvantului) in calitate de alesi.

 

chiar????

domn' parlamentari nu ne jignesc cand dorm in parlament????????????????????

vai domnule ....

... E I nu dorm - MEDITEAZA,GANDESC ( SFORAIND )CUM SA IA MASURII PENTRU PROSTIMEA DE ALEGATORII SA LE CREEZE CONDITII DE SUPUNERE parlamentara si .... P.S.D.-ISTA,cum indraznesti sa-i umilesti ??!!

Setosi de putere!

Puterea va va ingropa, Bolnavi mintal ce sunteti.
Puterea o veti avea, pe lumea ailalta...

A T E N T I E ROMANI ....

... D-NUL GEOANA P R E S E D I N T E DE S E N A T si p.s.d D E C L A R A ,raspicat, ca in Parlament nu vor mai AVEA ACCES PE p r o p r i e t a t e a SA. Ce se va intampla DACA VISUL de Presedinte al TARA se va r e a l i z a ?!!.
PLEBEA NU VA MAI AVEA ACCES LA V O D A SI ACESTI NOVICI CARE-SI PERMIT SA jigneasca motivat un vice-VODA,
sigur va fi expulzat in TERITORIUL DEMARCAT pentru PLEBE
. RUSINE PENTRU ACEASTA HOTARARE ,in loc sa analizeze cauza si motrivul ptr care a fost huiduit A D O R M I T U L senator si sarezolve conflictul mai bine ... AFARA DIN TERITORIUL n o s t r u N O B I L I A R .

 

Mai Taure

Nu vezi ca articolul in sine este scris pentru gazeta de perete si se incearca o manipulare a fraierilor. Asa este, Parlamentul este format din lighioane, pamblicari si hotomani, iar Geoana si gasca lui testeaza opinia publica. Eu le doresc cadere totala si disparitia de pe scena politica a romaniei, scena subreda, care nu mai poate tine acelas numar de ***. Iata si pasajul de gazeta de perete despre care vorbeam:
"Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca va cere sa fie luate masuri pentru ca astfel de evenimente sa nu mai aiba loc".

mi-e dor....

..de asa, un fel de mineriada pe holurile " institutiei voastre",parazitilor! Cum sa nu fie suparat bietul om daca a fost in sistem (parazit) si l-ati dat afara. A pierdut ditamai ciolanul.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor