Severin: PSD nu il sustine pe Dacian Ciolos pentru postul de comisar european (Video)

Marti, 01 Septembrie 2009, ora 17:47
3628 citiri
Severin: PSD nu il sustine pe Dacian Ciolos pentru postul de comisar european (Video)

La doar o zi dupa ce ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, anunta ca Dacian Ciolos va fi cel mai probabil nominalizat pentru postul de comisar european din partea Romaniei, europarlamentarul PSD Adrian Severin isi contrazice colegul de partid.

"Ministrul Diaconescu a facut o declaratie din mandatul primului ministru, in niciun caz din mandatul partidului. Aseara (luni, n.r.). Mircea Geoana ne-a precizat ca nu in sensul acesta a fost intelegerea coalitiei si ca partidul isi rezerva dreptul de a discuta in continuare chestiunea", a declarat marti Adrian Severin la Realitatea FM, explicand totodata motivele acestei opozitii.

"Pentru PSD ar fi extrem de greu sa voteze in favoarea unui fost ministru liberal si actual consilier al presedintelui Basescu, de numele caruia se leaga blocarea fondurilor europene pe agricultura si toate problemele pe care rapoartele de tara privind agricultura le pun in dreptul Romaniei", a mai spus Severin la postul de radio citat.

Ministrul de externe Cristian Diaconescu a declarat luni intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati ca membrii coalitiei de guvernare au decis sa oficializeze candidatura lui Dacian Ciolos pentru portofoliul agriculturii in cadrul viitoarei Comisii Europene, transmite RADOR.

#Adrian Severin comisar european, #Dacian Ciolos comisar european , #stiri politice
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Savarina: un tradator de tara isi da cu parerea despre cine nu trebuie ales la Marele Ciolan...