Sorina Placinta fura paine de la cantina si asculta Pink Floyd in studentie

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 23:30
3017 citiri
Sorina Placinta fura paine de la cantina si asculta Pink Floyd in studentie
Foto: ZF

Ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, zgarcita pana in prezent cu detaliile persoanale si cu aparitiile in presa, a marturisit joi ca in perioada studentiei fura paine de la cantina, mergea cu nasul pe tren si asculta Pink Floyd.

"Imi amintesc ca, in anii aceia, tot ce gaseai la o alimentara insemna creveti si bulion. Luam cate un borcan de bulion si mancam. Pentru ca nu aveam buletin de Iasi, nu puteam cumpara paine, asa ca mergeam si tineam de vorba doamnele de la cantina, iar colegii nostri luau, furau paine", a povestit joi ministrul Tineretului, potrivit Mediafax.

Sorina Placinta a mai spus ca isi tinea slanina de acasa intre geamurile ferestrei de la camin, iar oala cu sarmale trimisa de la mama de la Focsani se termina intr-un sfert de ora.

"Faceam tot felul de lucruri. Mergeam la petreceri, plecam "cu nasul", cu trenul, de la Iasi la Bucuresti doar ca sa vedem magnoliile din Cismigiu, mai chiuleam cateodata. M-am intalnit inopinat cu mama in tren, desi eu nu aveam ce cauta acolo", a mai povestit ministrul de resort.

Povesti de dragoste

In ceea ce priveste povestile de dragoste esuate, Sorina Placinta a declarat ca a inteles ca intotdeauna va exista un altul".

Sorina Placinta a mai povestit despre viata ei si in ultima emisiune "Zig Zag" a jurnalistului Ion Cristoiu si a declarat ca si-a intalnit cel de-al doilea sot, suedezul Stefan Ernest Georg Sobota, in cadrul unei intalniri de afaceri.

Cei doi s-au intalnit in 1992, la Bucuresti, cand Luminita Placinta a venit cu niste acte la o firma unde era acesta. Senatorul de Vrancea a explicat ca nu si-a schimbat numele fostului sot pentru ca Placinta este deja un brand local.

"Sotul meu este suedez suedez, nu maghiar asa cum s-a scris. Nu stiu ce a cautat in Romania, dar sigur a venit sa ma gaseasca sau sa il gasesc", povesteste ministrul povestea de dragoste cu cel de-al doilea sot.

Ministrul Tineretului a prezentat joi programul "Galelor Studentesti", organizate in acest an in 14 centre universitare din Romania.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Luminita Placinta fura paine, #ascula Pink Floyd, #ministrul sportului Tineretului , #stiri politice