Ziare.com

Stanisoara ii asigura pe angajatii MApN ca nu se vor trezi cu salariile miscorate

Sambata, 29 August 2009, ora 17:59

   

Stanisoara ii asigura pe angajatii MApN ca nu se vor trezi cu salariile miscorate
Ministerul Apararii Nationale (MApN) va putea plati integral salariile angajatilor sai pana la sfarsitul anului, in urma rectificarii bugetare facute de Guvern, a declarat sambata, pentru NewsIn, ministrul Apararii, Mihai Stanisoara.

MApN nu va primi bani la rectificarea bugetara, conform proiectului de Ordonanta de Guvern obtinut de NewsIn, insa isi va reorganiza fondurile actuale, astfel capitolele cheltuieli de personal si asistenta sociala vor avea mai multi bani, insa se vor taia bani de la bunuri si servicii sau cheltuieli de capital.

In urma reorganizarii propriilor fonduri, capitolul "Cheltuieli de personal", din care se platesc salariile si sporurilor personalului din MApN, va primi in plus suma de 140.479.000 de lei.

De asemenea, suma de 25.000.000 de lei va fi redirectionata pentru suplimentarea bugetului de la "Asistenta sociala".

De la celelalte capitole bugetare s-au luat bani pentru a acoperi necesarul pentru plata salariilor si sporurilor personalului din Ministerul Apararii. Cel mai afectat a fost bugetul de la "Cheltuieli de capital", care a fost redus cu 78.800.000 de lei, in timp ce de la capitolul "Bunuri si servicii" au fost taiate 65.679.000 de lei. De asemenea, MApN a redus cu 21.000.000 de lei si bugetul necesar transferului personalului intre unitati ale administratiei publice.

Guvernul a rectificat la inceputul lunii aprilie, prin Ordonanta de Urgenta, bugetul adoptat la inceputul acestui an, MApN pierzand atunci aproximativ 700 de milioane de lei.

Sursa: rNews

Articol citit de 890 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

DON'T SCARE ME

Se pare ca Guvernului ii este oarecum teama de angajatii din MApN. Oare de ce, daca a facut numai lucruri bune, in folosul poporului?

 

!

se pare ca toti idiotii au opinii...!!!
si lap-top..!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor