Traian Basescu, desemnat "Omul Anului" la Ploiesti

Sambata, 30 Mai 2009, ora 22:29
1593 citiri
Traian Basescu, desemnat "Omul Anului" la Ploiesti

Presedintele Traian Basescu a primit sambata seara premiul "Omul Anului" la Gala de Excelenta a orasului Ploiesti, in replica seful statului spunand ca, deoarece acesta i-a fost atribuit inainte de finalul anului, se simte obligat sa-l castige.

"Cred ca acest premiu trebuia dat la 31 decembrie 2009, dar daca mi l-ati dat inainte asta este, ma obligati sa-l castig(...).Ma bucur ca am avut sansa sa particip la prima editie a acestui eveniment al orasului si va asigur ca as vrea sa particip si in continuare la evenimentele anuale de desemnare a celor mai remarcabili oameni ai Ploiestiului", a spus Basescu.

Presedintele a spus ca ceea ce l-a impresionat cel mai mult au fost luarile de cuvant ale elevilor olimpici. "Fiind un om care a trecut prin atatea si nu mai e usor de impresionat, m-a impresionat discursul inteligentilor in care eu nu ma incadrez. Ati vazut, copiii de la informatica au vorbit 5 secunde", a afirmat Basescu.

Dupa inmanarea premiului, dar si a unei sabii, presedintele i-a oferit florile primite solistei Paula Seling, despre care a zis ca este preferata sa. In replica, cantareata i-a dedicat o melodie presedintelui, rugandu-i pe cei prezenti sa cante alaturi de ea "Ce bine ca esti".

Alaturi de Basescu au mai fost premiate de catre primarul PDL, Andrei Volosevici, mai multe personalitati ale orasului, intre care seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus, academicianul Eugen Simion, antrenorul Octavian Belu, sportivul Leonard Doroftei, si omul de afaceri Sebastian Ghita, finantator al echipei de baschet Asesoft Ploiesti.

La evenimentul organizat la muzeul de istorie al orasului, Basescu a fost intampinat de circa 200 de persoane din partea PDL, care, din cauza ploii torentiale, s-au ingramadit in cladire. Seful statului a fost primit cu urale, inaintand cu greu printre cei prezenti care strigau "Luptam, luptam, luptam si castigam!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Traian Basescu Ploiesti, #Basescu omul anului, #Basescu Paula Seling , #stiri politice
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
O actiune pupinkurista, care se potriveste ca nuca in perete, la 1 iunie, dupa cum a observat si dl. presedinte!
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Mare diktator si Basescu asta ! Cum reuseste el sa puna lumea sa vina la el , sa-l aplaude , sa-l iubeasca !