Reactie deplasata a lui Mihai Tudose la adresa PNL, dupa nominalizarea lui Citu: "Nu vreti sa incercati direct cu cianura?"

Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 21:19
5725 citiri
Reactie deplasata a lui Mihai Tudose la adresa PNL, dupa nominalizarea lui Citu: "Nu vreti sa incercati direct cu cianura?"
Mihai Tudose FOTO Facebook

Fostul premier PSD, Mihai Tudose, a reactionat deplasat dupa ce PNL l-a propus pe Florin Citu pentru postul de premier. "Nu vreti sa incercati direct cu cianura? Sa nu ne mai chinuim...", este mesajul lui Tudose pentru liberali.

Mihai Tudose a postat, miercuri seara, 9 decembrie, pe Facebook, o "scrisoare deschisa catre PNL": "In urma nominalizarii lui Citu... Nu vreti sa incercati direct cu cianura? Sa nu ne mai chinuim...".

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost votat de catre liderii PNL pentru a fi propunerea de premier cu care liberalii vor merge la negocierile cu presedintele Klaus Iohannis.

Cine este si ce avere are Florin Citu, propunerea PNL pentru premier. Actualul ministru al Finantelor a fost economist in cadrul Bancii Nationale a Noii Zeelande

Marcel Ciolacu: Sa il propui premier pe Citu - groparul economiei romanesti este o mare mare bataie de joc

#Mihai Tudose, #Florin Citu, #premier, #PNL , #stiri politice