TV Ziare.com - Marius Necula: Traian Basescu este un om de buna credinta

Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 18:58
3939 citiri
TV Ziare.com - Marius Necula: Traian Basescu este un om de buna credinta

Senatorul PD-L, Marius Necula, a declarat la televiziunea Ziare.com ca Traian Basescu este un om de buna credinta care poate moderniza Romania.

"Acest om, cu greselile si cu faptele bune, de un singur lucru nu poate fi acuzat Traian Basescu: este un om de buna credinta. Poate moderniza Romania, poate nu la prima vedere, dar si in spate sunt alte lucruri care ii motiveaza pozitia presedintelui. Dar va spun din tot sufletul ca este de buna credinta. Nu este cu nasul pe sus, este un om obisnuit. Astazi dupa ce a terminat mitingul (Tecuci n.red.) eram intr-un birou si il astepta o televiziune. El a intrebat: Am timp sa fumez o tigara? A intrebat cu simpatie si desi nu sunt fumator mi s-a parut un gest uman", a declarat senatorul PD-L.

Urmariti AICI inegistrarea emisiunii cu Marius Necula.

Marius Necula a comentat si cele doua scandaluri din partidul PD-L de anul acesta, referitoare la Monica Iacob Ridzi si Elena Udrea.

"Nu stiu daca Monica Iacob Ridzi sau Elena Udrea au lipit afise, insa cred ca s-a facut o greseala in ceea ce priveste situatia Monicai. Cred ca trebuia sa se autosuspende din primul moment. PD-L a platit un pret prea mare pentru ceea ce a reprezentat descoperirile comisiei Ridzi. Ea trebuia sa raspunda la acuze din afara jocului politic. Insa altfel stau lucrurile cu Elena Udrea. Daca la Ridzi au existat niste documente la Udrea nu a fost decat un exercitiu politic de continuare. Au facut aceasta comisie stiind ca Orban va face tot ce-i sta in putinta sa o decredibilizeze pe Elena Udrea", a mai declarat acesta.

Necula sustine ca partenerii din Opozitie s-au luat de Elena Udrea si Monica Ridzi pentru ca nu s-au putut lua de Radu Berceanu, Gheorghe Pogea si Adriean Videanu.

"Cred ca trebuie sa avem decenta ca in momentul in care discutam cu un coleg important ar fi ca sa discutam si sa incercam sa fim profesionisti. Nu s-au putut bate cu Berceanu, Videanu sau Blaga si au ales latura feminina. La Udrea s-a gresit si Elena a raspuns pe masura modului cu care comisia s-a comportat cu ea. Nu cred ca am pierdut puncte in ceea ce priveste lupta Elenei Udrea cu comisia politica asa cum s-a intamplat cu Ridzi", a mai spus senatorul PD-L.

Marius Necula a spus ca Ludovic Orban a gresit cand a facut acele declaratii care i-au jignit pe alegatorii lui Traian Basescu.

"Ludovic Orban se doreste a fi o persoana spumoasa si agreabila si uneori uitam ca daca este si o camera mica de luat vederi si daca inregistreaza cu telefonul acele informatii pot ajunge pe mass media nationala. Uitam aceste lucruri foarte simplu si repede. Credem ca va fi ignorata prostia pe care eventual o spunem acolo chiar daca e vorba de o publicatie locala. Orban a facut o prostie si va fi pedepsit pentru aceasta declaratie. Colegii liberali si-au pus mainile in cap de aceasta declaratie si doua procente ale lui Antonescu s-au dus catre Basescu", a mai spus senatorul PD-L.

Marius Necula a precizat ca presedintele reactioneaza normal atunci cand se apara de presa mogulilor.

"Singura reactie e sa demasti acest lucru cand vezi ca nu e nimic prezentat cu obiectivitate. In momentul in care s-a creat noul parlament PD-L nu a vrut sa il voteze vicepresedinte al Senatului pe Voiculescu si atunci s-a creat primul impact", a mai precizat democrat liberalul.

Marius Necula spune ca Mircea Geoana nu a reformat PSD-ul

"In spatele lui Mircea Geoana, care nu a reusit sa reformeze PSD, se afla oameni ca Vanghelie. Sunt si pesedisti care nu sunt impacati ca el este presedintele celei mai importante organizatii a PSD. In spatele lui Basescu se afla poporul roman", a mai spus senatorul PD-L.

Antonescu nu are forta interioara sa fie presedinte

Marius Necula a mai spus ca Antonescu s-a dus la Sibiu ca sa mai castige niste procente.

"Crin Antonescu s-a dus la Sibiu ca a auzit ca nu are sanse sa intre in turul doi. Crin a stors tot ceea ce s-a putut de la Klau Iohannis si asta l-a ingrijorat si pe Mircea Geoana. Subiectul Iohannis s-a molesit, nu mai are vlaga politica. Prin aceasta vizita la Sibiu a incercat sa mai traga unu doua procente si drept urmare Mircea Geoeana a anuntat si el ca se duce duminica la Sibiu.

Mie imi place Crin Antonescu, are un discurs bun, dar in ultimul timp se vede disperarea cand au realizat ca s-ar putea sa nu intre in turul doi. Nu are suficienta forta sa conduca Romania. Prezidentiabilul PNL nu poate fi un presedinte de forta si nu are forta interioara sa fie un presedinte", a mai spus acesta.

Marius Necula a spus ca un politician isi da adevaratul test atunci cand se duce sa vorbeasca cu poporul.

"Important e ca ceea ce facem sa facem din suflet. Uneori am avut tentatia de a renunta la politica. Dusmanii sunt in propriul partid, ceilalti sunt adversari. Dai peste oameni care nu vad decat propriul interes si nu sunt in stare sa vada mai departe. Nu reusesc sa faca o proiectie asupra propriilor persoane", a mai spus Necula.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Marius Necula senator PDL, #Traian Basescu buna credinta , #stiri politice