Udrea: Cu un tata cum are ea, Elena Basescu va ocupa functii importante

Vineri, 27 Februarie 2009, ora 08:00
4239 citiri
Udrea: Cu un tata cum are ea, Elena Basescu va ocupa functii importante

Dupa ce a auzit zvonurile aparute in ultima vreme in presa, potrivit carora Elena Basescu se pregateste pentru o cariera europeana, Elena Udrea s-a declarat gata sa o sprijine.

Ministrul Turismului a declarat pentru Gandul ca este gata sa-i ofere Elenei Basescu "macar o sustinere morala" in campania pentru europarlamentarele din vara.

"Nu stiam ca s-a anuntat candidatura ei, dar daca este asa, m-as bucura sa candideze si sunt sigura ca va castiga, pentru ca e un tanar politician din PD-L care a muncit foarte mult in partidul acesta", a declarat Elena Udrea.

In ceea ce priveste faptul ca fiica presedintelui se afla de multa vreme in colimatorul presei, Elena Udrea s-a aratat convinsa ca acest lucru nu ii va dauna viitoarei candidate.

Totodata, Udrea i-a prezis mezinei o cariera de exceptie, pentru ca "Elena are multa experienta politica in acest partid, in care munceste de la 15 ani, iar cu un tata ca cel pe care il are ea, cred ca are experienta politica si premise pentru o cariera politica mult mai bune decat altii care ocupa azi functii importante".

#Udrea Elena Basescu, #Elena Basescu europarlamentar , #stiri politice
Comentarii
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4
FRAŢILOR şi CUMNAŢILOR ÎNCOLŢEŞTE D I K T A T U R A