Udrea: Spusele lui Lazaroiu despre premier nu-i afecteaza prezenta in Guvern

Sambata, 04 Iunie 2011, ora 15:01
1240 citiri
Udrea: Spusele lui Lazaroiu despre premier nu-i afecteaza prezenta in Guvern
Foto: realitateamea.ro

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, sambata, ca desemnarea lui Sebastian Lazaroiu pentru preluarea portofoliului Muncii nu a fost grea si ca afirmatiile acestuia cu privire la schimbarea lui Emil Boc cu un premier tehnocrat nu afecteaza prezenta lui in Guvern.

Ea a subliniat ca desemnarea lui Lazaroiu in functia de ministru al Muncii nu a fost grea si a fost "o alegere".

"Nu a fost o optiune din doua, ci din mai multe nume care au fost puse in discutie pentru aceasta functie. Il recomanda (pe Sebastian Lazaroiu - n.r.) experienta de sociolog, faptul ca prin ceea ce a spus, declaratiile pe care le-a facut, lucrurile pe care le-a afirmat, pozitiile pe care le-a avut au demonstrat ca sustine programul Guvernului Boc, un program de dreapta in ceea ce priveste reformele in domeniul muncii si al protectiei sociale. Este un om onest. Vine din afara partidului si credem ca este un plus, alaturi de alti colegi veniti din societatea civila - Monica Macovei, Sever Voinescu, Cristian Preda", a afirmat Elena Udrea, prezenta la Conventia Organizatiei de Tineret a PDL.

Potrivit Elenei Udrea, un alt argument pentru care Lazaroiu este recomandat la conducerea Ministerului Muncii este experienta sociologica.

"Cunoaste si are argumente fundamentate pe cercetari sociologice, pe ceea ce se intampla pe piata muncii, pe ceea ce se intampla in societate. Este un bun negociator, este un om echilibrat. Arareori sau niciodata nu l-am vazut enervandu-se intr-o emisiune. stiu ca la Ministerul Muncii este un loc de discutii si negocieri cu sindicatele. Si, din acest punct de vedere, va fi un castig pentru acest minister", a adaugat democrat-liberalul.

Ministrul a aratat ca declaratiile fostului consilier prezidential cu privire la schimbarea lui Emil Boc cu un premier tehnocrat nu afecteaza prezenta lui in Executiv.

"E un punct de vedere. Nu cred ca afecteaza prezenta in functia de ministru al Muncii acest punct de vedere. In ceea ce priveste functia de prim-ministru, daca analizam cine ocupa sau cine ar trebui sa ocupe aceasta functie, trebuie sa ne raportam la modele concrete", a mai spus Elena Udrea, precizand ca l-a sustinut pe Sebastian Lazaroiu pentru preluarea acestui portofoliu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Udre, #Sebastian Lazariu, #declaratii Boc , #stiri politice