Un consultant NASA candideaza ca deputat independent de Timis

Joi, 13 Martie 2008, ora 16:20
2197 citiri
Un consultant NASA candideaza ca deputat independent de Timis

Un consulant NASA cu domiciliul in Timisoara si-a anuntat, joi, candidatura pentru Camera Deputatilor la alegerile din acest an, anunta NewsIn. Constantin Timoc este nascut in judetul Timis si locuieste in Timisoara din 1989, insa are un domiciliu si in California, SUA.

El a declarat ca vrea sa candideze pentru un fotoliu in Camera Deputatilor, din care sa reprezinte interesele timisenilor in calitate de parlamentar independent.

"Nu apartin nici unui partid, nu vreau decat sa reprezint interesul Colegiului Electroral care ma va inregistra. Ma preocupa o problema si anume ca eu am fost in America in timpul revolutiei din Timisoara si ma intreb ce as putea face eu pentru Timisoara in aceste conditii", a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, Constantin Timoc.

Platforma electorala a lui Timoc se bazeaza pe schimbarea radicala a serviciilor medicale. "Am ajuns la concluzia ca una din lucrurile urgente si necesare sunt serviciile medicale in general si lipsa unor spitale si specialitati precum oncologia si geriatria. Ma angajez sa pornesc o inititativa de a scrie o propunere la UE ca sa obtin fonduri necesare, 200 de milioane de euro sau mai mult sa construiesc un compelx de spitale", a spus Timoc.

El a mai spus ca vrea sa initieze legi in domeniul serviciilor medicale tot pe model American. "Al doilea lucru pe care-l voi face ca deputat e sa initiez legi mai ales in domeniul serviciilor medicale. Totul pe modelul american", a explicat Timoc.

Constantin Timoc s-a nascut in 24 august 1943 in judetul Timis si a studiat la Columbia University din New York, potrivit datelor din curriculum vitae. Din 1980 pana in prezent, este presedinte al Spaceborne Inc., Pasadena din California, consultant NASA, presedinte Microtec din Timisoara.

A proiectat si construit impreuna cu un grup de ingineri din Timisoara primul spectrometru digital de mare performanta cu care un grup de cercetatori de la NASA si Harvard au descoperit maseri de apa care inconjoara gauri-negre.

Cum vrea NASA să trimită astronauți pe Marte până în 2030
Cum vrea NASA să trimită astronauți pe Marte până în 2030
NASA finanțează dezvoltarea unui nou tip de rachetă care ar putea scurta călătoria către Marte la doar două luni, în comparație cu aproximativ doi ani cât durează o misiune robotizată....
Au fost prinși ultimii doi autori ai atacului care a îngrozit o țară întreagă. Unde erau cei care au desfigurat un cuplu cu acid de baterie
Au fost prinși ultimii doi autori ai atacului care a îngrozit o țară întreagă. Unde erau cei care au desfigurat un cuplu cu acid de baterie
În data de 5 iunie, un bărbat şi o femeie au fost atacaţi cu o substanţă corozivă, în timp ce se aflau într-un autoturism, în fața casei lor din Călăraşi. Atacatorii, doi bărbați...
#consulant, #NASA, #Timis, #deputat , #stiri politice
  1. Ciolacu anunță semnarea unui acord cu următoarea Comisie Europeană pentru asumarea deficitului de 3%. „Asta arată că nimeni nu vrea majorarea vreunui impozit”
  2. Marcel Ciolacu, ironic cu anunțurile făcute de viitorii „prezidențiabili” la Washington. „Mă abțin cu greu, închipuirea performanţei”
  3. Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
  4. Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
  5. Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
  6. Declarația pe care președintele Joe Biden o regretă acum. A fost făcută cu câteva zile înainte de tentativa de asasinat: "Este timpul să-l țintim pe Trump"
  7. Cum a ajuns Nicolae Ciucă să-și facă campanie printre liderii NATO: „Următoarele 4-6 săptămâni sunt decisive pentru candidatură”
  8. Elena Lasconi, atac discret la Nicolae Ciucă după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale. "Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul 2"
  9. Nicolae Ciucă s-a decis. Candidează pentru funcția de președinte al României. Cine mai trebuie să-i dea aprobare
  10. Ordonanța care prevede restituirea permiselor dacă nu se primesc analizele în 72 de ore a fost publicată în Monitorul Oficial