Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Valeriu Nicolae, critica dura la adresa USR-PLUS: "Sunt deocamdata mai calificati pentru pozitii de gropari"

Joi, 23 Iulie 2020, ora 15:30
4577 citiri
Valeriu Nicolae, critica dura la adresa USR-PLUS: "Sunt deocamdata mai calificati pentru pozitii de gropari"
Valeriu Nicolae FOTO: Facebook/ Valeriu Nicolae

Fostul secretar de stat si membru PLUS Valeriu Nicolae i-a criticat aspru pe liderii USR-PLUS si pe Nicusor Dan joi, 23 iulie, intr-un mesaj postat pe Facebook. Valeriu Nicolae sustine faptul ca liderii partidului sunt departe de a-si indeplini rolul de "reformare a politicii romanesti".

"Pe bune, care este rolul Aliantei? Barna ii spune Anei Ciceala ca va primi functia promisa lui Vlad Voiculescu. Mai clar, Barna isi minte partenerul de Alianta, PLUS, cu o lejeritate demna de un viitor vice-premier PNL-ist. Dacian confunda functia de Comisar European in care trebuie sa impaci interesele a 27 de tari cu functia de sef de partid. Partid care are un potential foarte bun, dar pe care cu abordarea asta de diplomat de tara bananiera l-a dus sub pragul intrarii in Parlament. Dragos Tudorache, numarul 2 in PLUS, isi consolideaza cariera in Brussels cu gandul, probabil, unei migratii romanesti masive spre Belgia, ca altfel nu are nici o logica.

Partea Nicusorista a USR-ului sare in sus megairitata de marlania cu Ana Ciceala si e lovita de o amnezie super ipocrita uitand ca Nicusor Dan a facut o negociere aproape identica cu PNL-ul pentru a-l scoate pe Vlad Voiculescu din cursa. Sunt sigur ca si Nicusor si Barna sunt foarte bine intentionati si sunt convinsi ca fac ceea ce fac pentru binele partidului, neamului si al universului. Daca rolul Aliantei e sa faca PNL-ul digerabil atunci super, toti liderii mentionati si-au atins scopul. Daca insa rolul USR-PLUS este sa reformeze politica romaneasca, atunci cei trei lideri sunt deocamdata mai calificati pentru pozitii de gropari decat de sefi de partid. Si vina nu este numai a lor caci fara foarte multi oameni din PLUS si USR chestia asta nu ar fi fost posibila.

Scriu asta cu multa, multa tristete si cu asteptari masive de placute suedeze din toate partile. Pentru care, desigur, va multumesc.", a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#usr plus, #Valeriu NICOLAE, #politica, #Dan Barna , #stiri politice