Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Videanu: "Prietenii mi-au spus sa respir mai des"

Luni, 22 Iunie 2009, ora 13:48
1757 citiri
Videanu: "Prietenii mi-au spus sa respir mai des"
Foto: Antena 3

Prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a declarat luni, la sfarsitul sedintei Biroului Permanent al partidului, ca democrat-liberalii au adresat un apel partenerilor de coalitie de la PSD sa "nu transfere criza politica din interiorul PSD la nivelul Guvernului".

"Este evident pentru noi ca se manifesta o criza in interiorul PSD. Nu e prima data cand se filmeaza unii pe altii si scapa ce doresc pe surse", a declarat Videanu facand trimitere la inregistrarea aparuta in presa in care Miron Mitrea ameninta ca o sa-si infiga "coltii" in "beregata" lui Mircea Geoana.

"Cerem cu toata fermitatea PSD sa se manifeste strict in interiorul protocolului, astfel incat sa ne atingem obiectivele. (...) Cerem PSD sa nu transfere criza politica din interiorul partidului la nivelul Guvernului.

In opinia PD-L, singura problema este criza si modul in care Guvernul raspunde la provocarile ei", a mai declarat Videanu, subliniind ca "PD-L ramane angajat acestor probleme si nu va raspunde politic la provocarile pe care PSD le lanseaza".

Videanu: Il astept cu drag pe domnul Geoana sa se intoarca din indepartata China

Prim-vicepresedintele PD-L a mai afirmat ca in acest moment "avem nevoie de partide mature si oameni politici maturi, care sa aiba puterea sa treaca peste orgolii".

Totodata, acesta a precizat fiecare dintre cei atacati isi va rezolva problema personal.

"Vom discuta in sedinta coalitiei numai probleme care tin de protocolul coalitiei si de rezolvarea problemelor oamenilor", a mai spus Videanu precizand ca de calomniile aduse de Mircea Geoana se va ocupa singur.

"Eu il astept cu drag pe domnul Geoana sa se intoarca din indepartata China. Il astept sa se justifice si apoi voi actiona in consecinta", a mai afirmat Videanu zambind ironic si precizand ca "foarte multi prieteni mi-au spus sa respir mai des", dupa ce liderul PSD l-a acuzat ca "Videanu cand respira vrea sa faca bani".

Prin urmare, concluzia prezentata de acesta ca urmare a analizei facute in coducerea PD-L este: "ramanem in cadrul protocolului si nu raspundem provocarilor", deoarece "nu consideram acesta un subiect important. Avem probleme cu veniturile in bugetul conslidat, cu cresterea economica. Acestea sunt probleme, nu declaratiile unuia sau altuia".

Ministrii preiau responsabilitatea judetelor cu rezultate slabe

In privinta analizei facute cu privire la rezultatele mai slabe obtinute de 9 judete la alegerile europarlamentare, Adriean Videanu a precizat ca s-a decis ca fiecare dintre aceste filiale sa intre in responsabilitatea cel putin a unui ministru, care incepand chiar din acest moment sa se ocupe de consolidarea organizatiilor.

"Nu va fi sanctionat niciun lider de filiala", a concluzionat Videanu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Videanu judecata Geoana, #reactie PDL PSD, #jigniri PDL PSD , #stiri politice