Zgonea si Mazare sustin iesirea PSD de la guvernare

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 19:32
1174 citiri
Zgonea si Mazare sustin iesirea PSD de la guvernare

Deputatul Valeriu Zgonea a sustinut ideea iesirii PSD de la guvernare, alaturi de liderul PSD Constanta, Radu Mazare, inaintea sedintei Comitetului Executiv National al partidului, afirmand ca majoritatea parlamentarilor PSD sustine aceasta idee.

Secretarul general adjunct al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat ca majoritatea parlamentarilor PSD s-au pronuntat luni, in sedinta saptamanala, pentru iesirea partidului de la guvernare.

"In randul parlamentarilor exista o nemultumire de foarte mult timp ca timp de noua luni de zile foarte multi colegi nu au fost pusi pe functii, asa cum era Parteneriatul pentru Romania, ca s-a tergiversat, ca anumite masuri care trebuiau sa scoata Romania din criza nu au fost luate (...)

Parerile au fost impartite in functie de ce s-a discutat, unii au fost pro, altii au fost contra, totusi suntem fericiti in acest moment ca am pastrat stabilitatea guvernamentala ca sa putem sa luam banii pentru cetatenii Romaniei pentru pensii si salarii pentru urmatoarele luni de zile", a declarat Zgonea.

"Orice minut pe care-l stam la guvernare acuma creeaza un prejudiciu de imagine si tuturor celor care au votat PSD. Daca majoritatea (liderilor din CEx, n.r.) va decide sa plece, eu sunt primul care ma bucur pentru ca plecam dintr-o guvernare de dreapta care mi-a facut mai mult rau si mie si cetatenilor care ma voteaza pe mine si care voteaza Romania", a mai sustinut Zgonea.

Despre destabilizare si guvernare

Liderul PSD Constanta, primarul Radu Mazare, s-a declarat un sustinator al iesirii partidului de la guvernare.

"Nu am zis intotdeauna ca e bine sa nu stam cu astia la guvernare pentru ca lucruile vor merge prost? si merg prost", a afirmat Mazare.

Intrebat daca nu exista riscul unei "destabilizari", liderul PSD a negat, "pentru ca oricum tara este destabilizata si ala care o destabilizeaza este Traian Basescu".

Biroul Permanent National al PSD a decis luni sa-si mentina sprijinul politic pentru vicepremierul, ministrul de Interne, Dan Nica.

Liderii partidului au convocat CEx pentru ora 17.00 pentru a lua o decizie in urma anuntului premierului Emil Boc de a-l remania pe ministrul de Interne, Dan Nica.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Zgonea iesire guvernare, #Mazare guvernare PSD, #demitere Dan Nica , #stiri politice