USR îl cheamă pe ministrul Finanțelor în parlament: ”Ne împrumutăm cu 1.000 de euro pe secundă. Cum opriţi dezastrul fiscal?”
Politica / USRPLUS
USR a depus miercuri, 25 mai, o solicitare oficială la Camera Deputaţilor pentru chemarea ministrului Finanţelor Adrian Câciu la Ora Guvernului, în data de 30 mai. Solicitarea USR se intitulează „România spre faliment. Ne împrumutăm cu 1.000 de euro pe secundă. Cum opriţi dezastrul fiscal?”. Dacă ministrul PSD nu se prezintă pe ...
Contestația USR privind hidrocentralele mici în ariile protejate, dezbătută de CCR. ”Poiectele astea ceauşiste, din care se îmbogăţesc nişte şmecheri”
Miercuri, 18 Mai 2022, ora 07:20 - Contestația USR privind hidrocentralele mici în ariile protejate, dezbătută de CCR. ”Poiectele astea ceauşiste, din care se îmbogăţesc nişte şmecheri”
Politica / USRPLUS
Sesizarea USR privind legea care permite construcţia de hidrocentrale mici în ariile protejate, va fi dezbătută miercuri, 18 Mai, de Curtea Constituţională a României. Uniunea Salvaţi...
USR, critici îndreptate către Ciucă: ”Avem un premier care nu înțelege cum funcționează economia”
Luni, 16 Mai 2022, ora 14:12 - USR, critici îndreptate către Ciucă: ”Avem un premier care nu înțelege cum funcționează economia”
Politica / USRPLUS
Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, l-a criticat, luni, pe premierul Nicolae Ciucă, despre care a afirmat că "nu arată că înţelege cum funcţionează economia", şi a solicitat...
Ministrul Finanțelor, chemat la Ora Guvernului de către USR: ”Inflația este scăpată de sub control, iar domnii fac bambilici fiscal la televizor”
Miercuri, 27 Aprilie 2022, ora 10:16 - Ministrul Finanțelor, chemat la Ora Guvernului de către USR: ”Inflația este scăpată de sub control, iar domnii fac bambilici fiscal la televizor”
Politica / USRPLUS
Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, va participa, miercuri, în plenul Senatului, la Ora Guvernului, la o dezbatere cu tema "Perspectiva deteriorării puterii de cumpărare a românilor, a...
Noi tensiuni în USR. Un fost candidat la șefia partidului avertizează că formațiunea se îndreaptă spre prăpastie
Joi, 21 Aprilie 2022, ora 03:40 - Noi tensiuni în USR. Un fost candidat la șefia partidului avertizează că formațiunea se îndreaptă spre prăpastie
Politica / USRPLUS
În interiorul USR au apărut noi tensiuni după ce senatorul Irinel Darău, fost candidat la șefia formațiunii, a transmis că sute de membri demisionează din cauza stilului de conducere și...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei USRPLUS . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: USRPLUS.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - USRPLUS, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.