Allen Coliban: De prea multe ori se vorbeşte despre cine cui îi fură partidul

Sambata, 28 August 2021, ora 15:44
2124 citiri
Allen Coliban: De prea multe ori se vorbeşte despre cine cui îi fură partidul

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, a afirmat că în USR PLUS se vorbeşte de multe ori despre cine cui îi fură partidul şi a precizat că a văzut mesaje care arătau într-un fel, iar apoi în fapte, prin excludere, arătau cu totul altfel.

Coliban a declarat duminică, în cadrul Comitetului politic al USR PLUS, că nu crede că fuziunea dintre cele două partide s-a încheiat.

"Noi considerăm că fuziunea nu s-a încheiat şi că la un an şi opt luni de când BN-urile au decis să demareze procesul acesta, noi încă ne manifestăm bicolor în interior, încă, dacă ne uităm la cei un an şi opt luni, putem să spunem că a curs mult prea mult sânge în interior, sânge albastru, sânge portocaliu, de la caz la caz, prea multă dezbinare şi de fiecare dată când au existat alegeri interne exista acest semnal de tribalism. Una vorbim la microfoane şi în faţa camerelor şi am auzit cuvântul "împreună" de foarte multe ori menţionat în discursuri astăzi şi alta este ceea ce se întâmplă în partid şi semnalul pe care îl transmitem în filială", a afirmat Coliban.

El a menţionat că nu poţi spune că eşti reprezentativ şi că vrei să duci partidul spre noi dimensiuni, dar să ignori jumătate din membrii formaţiunii.

"De prea multe ori se vorbeşte despre cine cui îi fură partidul, de prea multe ori am văzut mesaje care la microfon arătau într-un fel şi în fapte prin excludere arătau cu totul altfel. Considerăm că lucrurile acestea sunt vizibile şi nu sunt vizibile doar de către noi, ci sunt vizibile de către electorat. Se vorbeşte despre unitate, dar vedem lista majorităţii actuale din BN, care este monocoloră şi cred că acesta este un semnal puternic de formă şi de lidership pe care aceasta listă le propune. Nu poţi să spui că eşti reprezentativ şi că vrei să conduci partidul acesta către noi dimensiuni şi către noi orizonturi către noi obiective, pasul următor pe care România ni-l cere şi cu toate acestea să ignori jumătate din membrii săi şi să consideri că doar o culoare este cea care e capabilă să conducă", a transmis Allen Coliban.

Citeste si:
PSD și PNL își ascut cuțitele în cursa pentru "laurii" crizei facturilor la energie
PSD și PNL își ascut cuțitele în cursa pentru "laurii" crizei facturilor la energie
Deși criza facturilor la energie s-a agravat încă de la finalul anului trecut, coaliția de guvernare a așteptat mai bine de două săptămâni până să ia măsuri concrete. În tot acest...
Cum îți dai seama că factura la energie a fost emisă greșit. Primul indiciu este legat de calculul la acelaşi consum
Cum îți dai seama că factura la energie a fost emisă greșit. Primul indiciu este legat de calculul la acelaşi consum
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri, 19 ianuarie, că încă nu se cunoaște numărul exact al facturilor emise greșit și a explicat cum își pot da seama consumatorii că...