Orban despre mortii ascunsi ai lui Voiculescu: "Bate campii. Mi s-a parut ca trece in bancile opozitiei, alaturi de AUR si PSD"
Politica / Vlad Voiculescu
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, referitor la afirmatiile facute de fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu privind raportarea deceselor de COVID, ca acesta nu a adus argumente si nu are nicio baza pentru cele declarate. "Bate campii. (...) Ai fost ministru patru luni si sa te trezesti ca... n-a dat niciun exemplu concret", ...
Vlad Voiculescu, despre coruptia din Sanatate: "Sunt carnete de partid aproape peste tot. Exista un sistem care traieste din banii statului si care este intesat de sinecuri"
Sambata, 17 Aprilie 2021, ora 00:02 - Vlad Voiculescu, despre coruptia din Sanatate: "Sunt carnete de partid aproape peste tot. Exista un sistem care traieste din banii statului si care este intesat de sinecuri"
Politica / Vlad Voiculescu
Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat ca in domeniul sanatatii exista un sistem care traieste pe banii statului si ca sunt carnete de partid in mai toate structurile, in timp ce...
Vlad Voiculescu sustine ca spera ca USRPlus sa iasa de la guvernare. "Florin Citu nu mai are ce cauta in functia de premier"
Vineri, 16 Aprilie 2021, ora 23:43 - Vlad Voiculescu sustine ca spera ca USRPlus sa iasa de la guvernare. "Florin Citu nu mai are ce cauta in functia de premier"
Politica / Vlad Voiculescu
Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri seara la Digi24 ca spera ca USRPlus sa iasa de la guvernare subliniind ca premierul Citu a dat dovada in demiterea sa "nu doar de...
CTP, despre Vlad Voiculescu: "Vad decat eforturi din partea domniei sale de a face cat mai mult rau imprejur, dupa ce a fost scos din functia de ministru"
Vineri, 16 Aprilie 2021, ora 23:16 - CTP, despre Vlad Voiculescu: "Vad decat eforturi din partea domniei sale de a face cat mai mult rau imprejur, dupa ce a fost scos din functia de ministru"
Politica / Vlad Voiculescu
Cristian Tudor Popescu a spus, la Digi 24, ca declaratiile facute de Vlad Voiculescu precum ca numarul real al mortilor de COVID este mai mare, alimenteaza teoriile conspiratiei. Iar in ceea ce...
Vlad Voiculescu, despre ordinul privind carantinarea: "Pot sa va spun ca nu a existat niciodata o intentie de a face ceva pe la spate"
Vineri, 16 Aprilie 2021, ora 22:47 - Vlad Voiculescu, despre ordinul privind carantinarea: "Pot sa va spun ca nu a existat niciodata o intentie de a face ceva pe la spate"
Politica / Vlad Voiculescu
Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat, vineri seara, 16 aprilie, ca nu a existat nicio intentie de a face lucrurile "pe la spate" in legatura cu ordinul referitor la carantinarea...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Vlad Voiculescu . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: Vlad Voiculescu.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Vlad Voiculescu, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.